Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ισοπαλία στο Κιλκίς ο Αερωπός Έδεσσας

Ισοπαλία στο Κιλκίς ο Αερωπός Έδεσσας

Μεγάλο ματς έγινε στο Κιλκίς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς και ο Αερωπός Έδεσσας μοιράστηκαν από ένα βαθμό μετά το ισόπαλο 28-28.

Όπως εξελίχθηκε το ματς οι γηπεδούχοι μάλλον θα πρέπει να είναι περισσότερο ικανοποιημένοι για το βαθμό αφού στο β’ μέρος ο Αερωπός ήταν συνέχεια μπροστά και μάλιστα στο 58’ το σκορ ήταν 26-28, ενώ στο 27-28 οι γηπεδούχοι έχασαν με κόκκινη τον Μήγγα, αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με παίκτη λιγότερο με τον Ταραμονλή στο 59:40, ενώ νωρίτερα είχε μειώσει ο Κυπραίος.

Ο Αερωπός είχε την τελευταία επίθεση του ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού το σουτ του Κράλλη έφυγε άουτ.


Τα πεντάλεπτα: 4-1, 4-2, 7-6, 9-8, 11-11, 13-15, 16-18, 17-19, 22-21, 24-24, 24-26, 28-28


Διαιτητές: Χαραλαμπίδης-Ζήσης.

Συνθέσεις:

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Ραντόισιτς 3, Μέτσης 4, Κυπραίος 5, Μήγγας 5, Φαχουρίδης Σ., Ελευθεριάδης 3, Γιαννακίδης, Βαφειάδης, Σιφφιρίδης 4, Καρβουνίδης, Φαχουρίδης Α., Μπέρεζνι 3, Γιαννακόπουλος, Γιαβασίδης, Ταραμονλής.


ΑΕΡΩΠΟΣ (Τούτσης): Αθανασίου, Τζούλης, Ρόμπης-Σάτσκος, Μαρίνος, Κράλλης 5, Παπαγιάννης 3, Γιαννούσης, Τοτίδης, Μπούτκαρης 1, Βέρεμτσουκ, Σενττσένκο 2, Ονουφριένκο 10, Κουκουτσίδης 4, Γάτσης, Γκονσάλβες 3, Παπαδόπουλος.


Δίλεπτα: 2-2.

Πέναλτι: 0/0-2/2.

Κόκκινη: Μήγγας 58:20 (δεν κρατήθηκε δελτίο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365