Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Σπουδαίο τρίποντο η Αναγέννηση (ΦΩΤΟ)

Σπουδαίο τρίποντο η Αναγέννηση

Μια ψυχωμένη Αναγέννηση Παναγίτσας Ζέρβης υποχρέωσε την Ελπίδα Έδεσσας στην πρώτη φετινή ήττα, με το τελικό 1-0 να χαρίζει τους τρείς βαθμούς στην ομάδα της Βεγορίτιδας.

Όλα κρίθηκαν στην αρχή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 14’ όταν ο Κώστας Μυρίδης βρήκε τα δίχτυα των Εδεσσαίων και παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πανηγυρίσουν την τρίτη φετινή τους νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ηλίας, Κεσίσογλου Γ., Κοζαΐτης, με πολλά παράπονα από τους διοικούντες της Ελπίδας.


Συνθέσεις:

Αναγέννηση: (Χρήστος Μεσημερλής)

Ντάρση, Ρρίτσκου, Μυρίδης Κ., Κιουτσούκης Π., Γρηγοριάδης, Κωνσταντινίδης, (83’ Τζίγκας Β.), Λούσης, Παπαηλία, Μυρίδης Κ., Ιωσηφίδης, (74’ Δούμος), Γιαννακίδης, Τζήγκας Η.


Ελπίδα: (Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς)

Πέτκος, Σάνος, Ηλίας, (70’ Κασαρτζόγλου), Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Λιάρος, Σέξτος, Τσολάκης, Τσέλιος, Παπουλίδης, Γουλάκης.











7 σχόλια:

  1. Το γηπεδο οργομενο ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο παράπονα κάνει η ελπίδα για την διαιτησία όχι ότι δεν σταματάνε να μιλάνε εκείνα τα παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο επόμενο στην Έδεσσα 4 θα φας να το θυμάσαι

      Διαγραφή
    2. 4 ας φάμε ρε φίλε... Κοίτα όμως μην παίξεις στο ΠΑΣΑ ΤΣΑΙΡ στον δεύτερο γύρο που είναι χειρότερο από της ΖΕΡΒΗΣ. Μέχρι τότε πες ευχαριστώ στο ΝΗΣΙ για το γήπεδο που σου παραχωρεί...!! Γιατί μέχρι τότε παίζεις όπου βολεύει. Καλά είναι να μάθετε και να χάνετε με όποιον τρόπο κ αν έρθει η ΉΤΤΑ. Είστε μια πολύ καλή ομαδα, αλλά κάποιες φορές μετράει κ η εμπειρία!!!! Μεχρι τότε τα φιλιά μας από τα βόρεια προάστια όπως μας είπαν κάποιοι. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΊΣΤΗΚΕ!!!

      Διαγραφή
    3. Το γήπεδο είναι δημοτικό φίλε μου,χάρη δεν μας κάνει κανείς

      Διαγραφή
  3. Πολύ σίγουρος είσαι για τα 4..... Να θυμάσαι ότι μέχρι τον δεύτερο γύρο μπορεί στο ΠΑΣΑ ΤΣΑΙΡ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙΣ φίλε και να είσαι σε χειρότερο γήπεδο. Ευχαριστώ στο ΝΗΣΙ να λες που παίζεις στο γήπεδο τους. Παρ όλα αυτά ειστε μια καλή ομάδα, αλλά καλά είναι να μάθετε και να χάνετε με όποιο τρόπο έρθει η ήττα. Κάποιες φορές μετράει κ η εμπειρία.!!!! ""Περαστικά στο παλικαρακι που τραυματίστηκε ""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παιδιά ξέρουν να χάνουν αλλά όταν έχεις διαιτητή που δεν σου δίνει τίποτα τι θέλετε να κάνουν. Πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο για να δώσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365