Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Σπουδαίο διπλό στην Όρμα ο Φίλιππος Γιαννιτσών

Μεγάλο διπλό ο Φίλιππος Γιαννιτσών

Ένα τέρμα του νεαρού μέσου Γιώργου Πασσαλή ήταν αρκετό για να κρίνει την αναμέτρηση που διεξήχθη στην παγωμένη Όρμα, όπου ο Φίλιππος Γιαννιτσών επικράτησε με σκορ 1-0 του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου και πανηγύρισε το τρίποντο της νίκης, στην προσπάθεια του να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο το ρευστό σκορ κράτησε  αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών ηρωικών φιλάθλων, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εκτός από το τέρμα του Γιώργου Πασσαλή που εκμεταλεύτηκε αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων στο 24’, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ χωρίς να καταφέρουν όμως να τις αξιοποιήσουν, ενώ στην επανάληψη και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, δημιούργησαν 2-3 κλασικές ευκαιρίες, αλλά ο Χρήστος Νούσης που βρέθηκε σε θέση για γκολ δεν κατάφερε να νικήσει τον ιδιαίτερα διακριθέντα γκολκήπερ των φιλοξενουμένων Αλέξανδρο Ευθυμίου και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με νίκη του Φιλίππου.

Καλή η διαιτησία των κ.κ Ζιώγλη, Ηλία, Κοζαΐτη, με τους γηπεδούχους πάντως να διαμαρτύρονται έντονα ότι η φάση του γκολ, ξεκίνησε από χέρι αντιπάλου στον χώρο της μεσαίας γραμμής.


Οι συνθέσεις:


Μ. Αλέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας) 
Ζλατάνης, Αθανασιάδης, Γώγου, Καραγιάννης, (72’ Σαμαράς Δ.), Μπίτσας, Παναγιωτίδης, Αβραμίδης Α., (76’ Μίσκος), Μάρκου Μ., Ιωάννου, Καρυπίδης, Νούσης Χ.


Φίλιππος: (Νίκος Μαβίδης) 
Ευθυμίου, Δημητριάδης, Πολατιάν, Μέκολι, Χριστοφόρου, Μουρούζης, Μπουσμπούρης, Πασσαλής, Καρπάτσης Α., Μάρτσιος, Γεροντίδης.


1 σχόλιο:

  1. κλασσικες ευκαιριες χαμενες απο την ορμα στο 2ο ημιχρονο..αλλα αυτα παθαινεις κυρ γιαννη οταν βαζεις αμυντικους στην επιθεση γιατι δεν εχεις παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365