Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - Πάλαιψε ο ΦΟ Αριδαίας

Ο Μ. Αλέξανδρος σκόραρε με συνέπεια

Ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών επικράτησε με 79-65 της Αριδαίας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου, σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ο Μ. Αλέξανδρος σκόραρε με συνέπεια πάνω από είκοσι έναν πόντους στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και πήρε το έκτο ροζ φύλλο σε επτά αγώνες, που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί που θα αποκτήσει συγκάτοικο το ερχόμενο Σάββατο το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εργόναθλο και τον Εδεσσαϊκό, μιας και θα κάνει το ρεπό του πρώτου γύρου. Ο ΦΟΑ στον αντίποδα, ακολούθησε σε παραγωγικότητα τον αντίπαλό της στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να έχει συνέχεια, παραμένει με μία νίκη σε έξι αγώνες και είναι στην έβδομη θέση, έχοντας μειονέκτημα δύο νικών στην κούρσα της εξάδας. Δημάκας (27 πόντοι με 3 τρίποντα) και Σταυρουλάκης (20 πόντοι με 4 τρίποντα) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τον Μέγα Αλέξανδρο να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 21-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος παρέμεινε συνδεδεμένος με το αντίπαλο καλάθι, όχι όμως και η Αριδαία, με αποτέλεσμα η ομάδα των Γιαννιτσών να φτάσει τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται σε 46-36.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, με τον Μέγα να ξεφεύγει κι άλλο στο σκορ και να κλείνει την περίοδο με το υπέρ του 67-50.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και έφτασε στη νίκη με το τελικό 79-65.

Διαιτητές: Χατζηκώστας, Χανός.

Δεκάλεπτα: 21-19, 46-36, 67-50, 79-65.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Κασιμίδης) 

Ιακωβίδης, Αναστασίου, Μωυσίδης 4, Στόιτσης 14, Κολοβός, Χατζηχαρίσης 19(2), Παπαδόπουλος Γ. 8, Δημάκας 27(3),Τοπαλίδης 3(1), Παπαμανώλης 4.


ΦΟ Αριδαίας: (Τσουλφάς) 

Σαρακινλής, Αντωνιάδης 2, Τοπαλίδης 12(1), Κανονίδης, Δημάκας 13, Μάλλιαρης, Σταυρουλάκης 20(4), Μακρόπουλος 18(2)

Με στοιχεία από το Κατερίνη Sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365