Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/12 Κριός 

Σφύζεις από πάθος σήμερα και η ενέργειά σου σε ωθεί να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Όμως η πορεία για να τις πετύχεις δεν είναι ξεκάθαρη και ταράζεσαι με κάθε εμπόδιο που συναντάς. Ίσως πρέπει να σκεφτείς τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί.
Ξεκαθάρισε στον εαυτό σου και τους άλλους τι ακριβώς κάνεις. Γνώρισε τη διαφορά μεταξύ άμυνας και εξέγερσης. Διαφορετικά, μπορεί να αρχίσεις να ξεσπάς σε οποιονδήποτε γύρω σου. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, έχεις επιρροή – ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι έτσι αυτή τη στιγμή. Είτε οφείλεται στο βαθύ σου πάθος είτε στο γνήσιο ενδιαφέρον σου, βλέπεις αποτέλεσμα.
Τα όνειρά σου, μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα σήμερα. Συνέχισε όμως αυτό που κάνεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο σημαντικό σου έργο και μείνε θετική.

ζώδια σήμερα 11/12 Δευτέρα δίδυμοι

Η σημερινή ενέργεια ανεβάζει στροφές στους κινητήρες των σχέσεων σου και δίνει το πράσινο φως για αναβάθμιση σε μια σχέση σου. Φροντίστε όμως να υποστηρίζετε ο ένας την ανάπτυξη του άλλου και να έχετε κατά νου πως η δημιουργία ή η ενίσχυση αυτής της σχέσης δεν πρέπει να αφορά τον έλεγχο, αλλά την κοινή σας εξέλιξη μακροπρόθεσμα. Έτσι, αν χαλαρώσετε και οι δύο την διάθεση για έλεγχο, σας περιμένει ένα μέλλον κοινών επιτυχιών!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Υπάρχει ένα συναρπαστικό μοτίβο στη δουλειά – όπως ένας χορός ή ένα παιχνίδι. Και ξέρεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις από ένστικτο, βάζοντας τον εαυτό σου μπροστά από τους υπόλοιπους. Δεν είναι διασκεδαστικό, να παρασύρεσαι στο παιχνίδι κάποιου ή να τον πειράζεις και να τον παρασύρεις στο δικό σου; Είναι αρκετό για να σε κάνει να ανατριχιάσεις από την προσμονή για το τι θα μπορούσε να γίνει μ’ αυτή την ενέργεια. Ναι, αυτή είναι μια μεθυστική, σέξι στιγμή. Και το καλύτερο από όλα… δεν υπάρχουν χαμένοι!

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι ένας θρύλος στο μυαλό σου, όμως θα έπρεπε να το σιωπήσεις προς το παρόν. Η ταπεινοφροσύνη θα σε βοηθήσει περισσότερο, ενώ η υπερηφάνεια θα σε βάλει σε μπελάδες. Σήμερα οποιαδήποτε παράσταση, ανεξάρτητα από το πόσο παθιασμένη ή συναρπαστική είναι, θα μοιάζει σαν προσπάθεια επίδειξης από πλευράς σου. Παίξε λοιπόν το ρόλο του σεμνού, εργατικού θιασώτη. Στη συνέχεια, αν εξακολουθείς να αισθάνεσαι σαν αφανής ήρωας, μπορείς να αρχίσεις να διαφημίζεις την επιτυχία σου. Απλώς μην εκπλαγείς αν οι άλλοι ενοχληθούν, αντί να χειροκροτήσουν.

ζώδια σήμερα παρθένος

Είσαι προσανατολισμένη στην ουσία των καταστάσεων και αφοσιωμένη στον σκοπό σου. Η ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι πραγματικά, θα σε βοηθήσει να καθορίσεις την επόμενη κίνησή σου. Και μην ξεχνάς τη δύναμη της ομαδικής εργασίας. Πολλές φορές, προτιμάς να κάνεις πράγματα μόνη σου, ώστε να ξέρεις ότι όλα έχουν γίνει σωστά! Όμως αυτή τη στιγμή, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σου μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό πλεονέκτημα σε οτιδήποτε προσπαθείς να ολοκληρώσεις. 

ζώδια σήμερα 11/12 Δευτέρα ζυγός

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να καταλάβεις αυτή τη στιγμή, επομένως είναι καλό που έχεις μια τέτοια πνευματική – ακόμη και επιστημονική άποψη – αυτή τη στιγμή. Μπορείς να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου προσπαθώντας για βελτίωση. Επομένως, μην ανησυχείς αν φαίνεται πως πρέπει να καταλάβεις πολλά αυτή τη στιγμή. Θα έχεις όλο τον χρόνο που χρειάζεσαι. Απλώς προχώρα αργά, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ό,τι κι αν συνέβη στη ζωή σου πρόσφατα, ήρθε η ώρα να σταθείς στο ύψος σου και να βγεις στο προσκήνιο. Έχεις ισχυρή ενέργεια και είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Τώρα μπορείς να ξεχάσεις οποιαδήποτε ενόχληση και να αγκαλιάσεις τα συναισθήματά σου. Η σημερινή μέρα αφορά το συναίσθημα, γι’ αυτό ετοιμάσου να απολαύσεις την υποκειμενική πλευρά της ζωής. Οι εσωτερικές αλήθειες θα σου αποκαλυφθούν. Δώσε προσοχή… και κράτα σημειώσεις!

ζώδια σήμερα τοξότης

Ξέρεις τι θέλεις και πώς να το πετύχεις.. όμως οι άλλοι πιθανόν, να έχουν διαφορετικές απόψεις. Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δείξεις καλή θέληση και λογική χωρίς να πιέζεις την ατζέντα σου. Δεν θέλεις να αποξενώσεις κανέναν. Όσο είσαι ανοιχτή και φιλική, όλοι θα εξακολουθούν να είναι σύμμαχοί σου. Και ίσως υπάρχει χώρος για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Όλοι γύρω σου ξέρουν ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν. Είσαι δεξιοτέχνης στο χειρισμό διακριτικών πληροφοριών, γιατί ξέρεις ποιος πρέπει να γνωρίζει τι. Το να κρατάς μυστικά είναι το φόρτε σου. Τυχόν άλυτα μυστήρια θα διευθετηθούν σύντομα, γιατί μυαλό σου είναι ακόμη πιο οξυδερκές και διερευνητικό από το συνηθισμένο. Θα κάνεις διακριτικές ερωτήσεις και θα συγκεντρώσεις τα στοιχεία σου με χάρη. Επιβράβευσε τον εαυτό σου για την τακτική σου. Αξίζεις ένα διάλειμμα από όλη τη σκληρή δουλειά σου. 

ζώδια σήμερα 11/12 Δευτέρα υδροχόος

Οι επιλογές που κάνεις σήμερα μπορεί να είναι παθιασμένες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και σωστές. Αντί να έρθεις σε επαφή με το λάθος άτομο ή να πάρεις μια κακή απόφαση στη δουλειά, χαλάρωσε και κινήσου λογικά. Η λογική είναι το δυνατό σου σημείο, γιατί είσαι αναλυτική από τη φύση σου. Όμως τώρα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να δεις ξεκάθαρα την κατάσταση. Αυτό θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την επόμενη κίνησή σου.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Έχεις πολλή αισιοδοξία σήμερα. Όλες οι αμφιβολίες για τον εαυτό σου εξαφανίζονται λες και το φως της αγάπης, έχει ζεστάνει ολόκληρη την ύπαρξή σου. Η αίσθηση του σκοπού σε ωθεί μπροστά. Εστίασε σε έργα που πιστεύεις πραγματικά και σε δραστηριότητες που θα γεμίσουν την ψυχή σου με την ικανοποίηση να συνεισφέρεις περισσότερο. Στο ίδιο μήκος κύματος, η συνεργασία με άλλους ανθρώπους είναι υπέροχη τώρα, γιατί ξέρεις ότι κάνεις τη διαφορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365