Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθνικός Γιαννιτσών - Ακρίτας Σωσάνδρας 0 - 1 / Μεγάλο διπλό ο Ακρίτας, έσπασε το αήττητο του Εθνικού

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365

Ο Ακρίτας Σωσάνδρας ήταν η ομάδα που έσπασε το αήττητο του Εθνικού Γιαννιτσών και μάλιστα εκτός έδρας, με το τελικό 0-1 να διαμορφώνεται στα χασομέρια της αμφίρροπης αναμέτρησης, που διεξήχθη στην Ν. Τραπεζούντα.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με παιχνίδι κέντρου κυρίως, ένταση, πάθος και με πολύ λίγες ευκαιρίες και ήταν φανερό ότι η ομάδα που θα μάτωνε τα δίχτυα, θα ήταν και η νικήτρια της αναμέτρησης.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία οι γηπεδούχοι με τον Πελτέκη και οι φιλοξενούμενοι με τον Παρτσανάκη τις οποίες εξουδετέρωσαν οι τερματοφύλακες Σαββουλίδης του Εθνικού και Καραγιαννίδης του Ακρίτα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το πάθος και η νευρικότητα ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και ενώ όλα έδειχναν ότι η λευκή ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, στο 90’ ο Παπαδόπουλος από καλή θέση σούταρε, απέκρουσε ασταθώς ο Σαββουλίδης και ο καραδοκών Παρτσανάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και έγραψε το 0-1 για τον Ακρίτα, παγώνοντας το γήπεδο.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Γρηγοριάδης του Εθνικού και Ντόγκαρης του Ακρίτα.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Γιουματζίδης, Αδραμάνης, Τσαλκάνης.


Συνθέσεις:

Εθνικός: (Γιάννης Χαρπίδης)

Σαββουλίδης, Πελτέκης, Γρηγοριάδης, Μπαμπαλής, Χαραβητίδης, Τζιότζιος, (58’ Γουστέρης), Γκογκουλούδης, Βασιλειάδης, (46’ Αλμαλιώτης), Λυσίτσας, (84’ Γιόντης), Στεφανίδης, Ευφραιμίδης, (73’ Κατσαμακτσής)


Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης)

Καραγιαννίδης Γρ., Ντόγκαρης, Χρηστίδης, Κουντουράς, Τσόρμπας, Κοντακτσής, Μποζίνης, (32’ Παρτσανάκης λ.τ.), Θωμάς Ε., (90’ Ελευθεριάδης), Παπαδόπουλος, (90’ Καραγιαννίδης Γ.), Τζάτσης, (63’ Δαμιανίδης), Χαλκίδης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Αντώνη Καρατζίδη για το Aridaia365:






































































13 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αδερφε μου ενοειται....σας ευχομαι φετος να την σωσετε την παρτιδα!!και οτι χρειαστειστε εδω ειμαι!!μονο ακριταρα👋👋👋🧨

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕΕΕ ΤΟΟ ΠΡΕΦΑΑΑ🟢⚪️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μας πει ο βλακας ο γιαννιτσιοτης γατάκια 130 κιλά ανθρώπους.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ 💚🤍💚🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γράφεις αυτά; και εμείς που δεν ήμασταν στο γήπεδο δεν κατάλαβα αν ο βλάκας είναι ένας μόνο;

      Διαγραφή
    2. Το παιχνίδι τ κέρδισε η σωσανδρα αλλά το έχασε ο εθνικός Μ τά λάθη του προπονητή άλλαξε τ άμυνα κ δεν τού βγήκε

      Διαγραφή
    3. 8:36 μαθε να κατανοεις αυτα που διαβαζεις μπαϊτσε....

      Διαγραφή
  4. Στον παρατηρητη διαιτησίας που παριστάνει τον αρχιδιαιτητή τρομάρα του για τι ορμήξατε εσεις οι φίλαθλοι του Ακρίτα; Είχατε και διάλογο οσονούπω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμπρίδη παράτησε τα άνθρωπε μου τέτοιο χειρουργείο η Λεπτοκαρυά δεν ξαναφαγε στην ιστορία της φοβήθηκες και την σκιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Εθνικος απλα ξεκαθαρα κατωτερος.Προπονητης Εθνικου τραγικες επιλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο η μεγάλη Νίκη Αξού κατάφερε να σταματήσει το πράσινο τρένο..⚪💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365