Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΣ Γιαννιτσά - Ακρίτας Σωσάνδρας 1 - 5 / Εύκολο τρίποντο και με πεντάρα ο Ακρίτας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θοδωρή Παπατάσου για το Aridaia365

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι που έγινε στα Γιαννιτσά ο Ακρίτας Σωσάνδρας, καθώς επικράτησε με σκορ 5-1 του τοπικού ΑΣ και επανήλθε στις νίκες, ικανοποιώντας τους φιλάθλους του που έδωσαν δυναμικό παρόν στις κερκίδες του σταδίου των Γιαννιτσών.

Υπόθεση του επιθετικού δίδυμου του Ακρίτα ήταν η αναμέτρηση, καθώς ο Παπαδόπουλος με χατ τρικ στο 67’-70’-80 και ο νεαρός Αλούπης στο 12’ και 26’ πετούσαν φωτιές στην γραμμή πυρός και οδήγησαν εκ του ασφαλούς τους φιλοξενούμενους στην επιτυχία, ενώ οι νεανικοί γηπεδούχοι παρά την φιλότιμη προσπάθεια τους δεν κατάφεραν να αποφύγουν την βαριά ήττα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 87’ με πέναλτι του Πέτσου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζγούρος, Τετραγώνης, Ατζαμιδάκης.

Συνθέσεις:

ΑΣ Γιαννιτσά: (Κώστας Σιάμος)

Σιγκούδης, Πέτσος, Φουρεράι, Κοσκερίδης, (61’ Πασιαλής), Κυργερίδης, Χαραλαμπίδης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Λιτοβολής, Ευσταθιάδης, Γέργης.


Ακρίτας: (Γιώργος Γιαννούλτσης) 

Καραγιαννίδης Γρ., Χαλκίδης, (76’ Ελευθεριάδης), Πέικος, Χρηστίδης, (61’ Μπίνος), Κουντουράς, Τσόρμπας, Τζάτσης, (46’ Ντόγκαρης), Μποζίνης, (58’ Αριτζόγλου), Παπαδόπουλος, Κοντακτσής, Αλούπης, (76’ Δαμιανίδης).


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Θοδωρή Παπατάσου για το Aridaia365:

























































































































































28 σχόλια:

  1. 🟢⚪️🟢⚪️πρασινο ασπρο,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρτε το πρεφα ειστε στην τριτη θεση!!χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. 10:48 εγω τουλαχιστον ειμαι στην 3η θεση με την αξια μου!!...σε αντιθεση με καποιους αλλους που τους σμπροχνουν συνεχια!!
      Το αστειο που το ειδες??

      Διαγραφή
    3. Θα σας δωσουμε το πρωταθλημα της τριτης θεσης!
      Το αξιζετε μπραβο σας!!!!

      Διαγραφή
    4. 11:28 Γελαμε μαζι σας…ελατε…εχει ταληρο..ελατε..

      Διαγραφή
  2. Εκεί στα Γιαννιτσά καμία καταγγελία για την διαιτησία δεν θα κάνετε φέτος όπως κάνατε πέρυσι , η διαιτησία σας έφταιγε κρίμα σας ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ταγάρι, ήρθες και κέρδισες τα 16χρονα με 5 - 1 και αντί να χαρείς την νίκη της ομάδας σου, που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι η κορυφαία ομάδα της Α1, κάθεσαι και γράφεις ανοησίες.

      Διαγραφή
    2. 8:48 ανοησιες ελεγαν οι δικοι σου ολο το καλοκαιρι,και μου λες τωρα οτι λεμε εμεις ανοησιες??βασικα εσυ εγραφες!!καταλαβες κατι τοσο καιρο που εγραφες αυτα??χαλαρωσε,ηρεμησε και παντε παρακατω!!

      Διαγραφή
    3. 9:00 Έχεις σοβαρό πρόβλημα νόησης και κατανόησης.
      Υ.Γ.: Ε αφού κατάλαβες ότι έγραφα κι εγώ, όλο το καλοκαίρι, τότε κερδίζεις επάξια το Όσκαρ ανοησίας.

      Διαγραφή
    4. 10:56 και ποιος ηταν τοτε??λες και ειστε πολλοι,μην προσπαθεις να κρυφτεις πισω απο την ανωνυμια σου αν δεν εισουν εσυ θα ηταν ο "ακολουθος" σου!!τωρα πιστευω καταλαβες πολυ καλα..

      Διαγραφή
  3. Ακριτας μόνο 💙🤍💙🤍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσά είπατε 5 ?? Παντού ΑΚΡΙΤΑΡΑ 🟢⚪️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην σωσανδρα χίλιες φορές καλύτερη όλο το ματς υπάρχουν και με πολύ θερμή κερκίδα ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες νίκες στο μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε πάλι και φέτος ρε παιδιά;; Τι κατάντια αυτή η ομάδα , ολόκληρα Γιαννιτσα να μην μπορούν να έχουν μια ομάδα αξιόλογη έστω και στο τοπικό. Σας έφερε ο Τεο την ομάδα στα Γιαννιτσα την είχες 3 χρόνια στην Γ εθνική με πρωταθλητισμό και μόλις άφησε την ομάδα σε Γιαννιτσιωτες στην πόλη διαλύεται ; 3 χρόνια στην αφάνεια ήδη . πρωτάθλημα το καλοκαίρι διάλυση τα Χριστούγεννα ; Τεο θα λέτε και θα κλαίτε. Άξιοι της μοίρας σας!!!! Τσαλι για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ υπάλληλος του Τέο είσαι και τον λιβανίζεις συνέχεια;

      Διαγραφή
    2. 10:57 εχεις κανα θεμα εσυ??

      Διαγραφή
  7. Λογική φίλων Σωσανδρας:Αφου κερδισαμε τον πρωτοπορο μας αδικουν και πρεπει να παρουμε το πρωταθλημα(ασχετα που ειμαστε 11 βαθμους πισω και ουτε καν 2οι)
    Συμπερασμα:Αν ο Ολυμπιακος παρει το πρωταθλημα στην Ελλαδα,η Λαμια το δικαιουται..αφου τον κερδισε 1-0 στην εδρα της.
    Τι,οχι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Σωσανδρα τι πανηγυρίζετε τόσο πολύ αφού Γιαννιτσά δεν υπάρχουν την χάλασαν οι ίδιοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι από την γνωστή καφετέρια των Γιαννιτσών θα πουν στους μετριμενους στα δάχτυλα φιλάθλους που απέμειναν τι φταίει φέτος για αυτή την κατάντια της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κου πε πε Γιαννιτσά 🟢⚪️🟢⚪️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζγουρο τώρα στα γεράματα αναβαθμιστηκες σε αγώνες ντέρμπυ άντε και διεθνής μετά λένε γιατί σταματάνε οι νέοι διαιτητες ιδού μια απάντηση αφού παίζουν οι άνω των 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΑΘΑΝ ΤΩΡΑ 16ΧΡΟΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΙ 7-8 ΗΤΑΝ 30ΜΕ 40 ΕΤΩΝ.ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονο αυτο,αλλα ειχαν και μια 11αδα γ κατηγοριας!!

      Διαγραφή
  13. Δεν είναι αυτό εκεί στα Γιαννιτσά αδικείται και ο Χαλκιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365