Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Έρχονται 16.500 προσλήψεις στο Δημόσιο: Πού θα γίνουν οι διορισμοί

Πού θα γίνουν οι διορισμοί

Η υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έρχονται 16.500 νέες προσλήψεις σε όλους τους τομείς και σε όλα τα υπουργεία.

Μιλώντας την Κυριακή στο ΣΚΑΙ , η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο, η οποία ελήφθη με προτεραιότητα στην Υγεία, όπου θα γίνουν 6.500 μόνιμοι διορισμοί.


Όπως διευκρίνισε η υπουργός, έμφαση στην ενίσχυση του προσωπικού θα δοθεί στον τομέα της κλιματική κρίσης και της προστασίας των δασών - κάτι που θα φέρει πολλές προσλήψεις σε αντίστοιχες ειδικότητες - αλλά και στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης.

1 σχόλιο:

  1. οι νεοέλληνες στην συντριπτική πλειοψηφία βρίζουν το δημόσιο αλλά το όνειρο τους είναι να διοριστουν σε αυτό,. μέγας είσαι κύριε και μεγάλα τα ελέη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365