Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Με το δεξί το 2024 οι Λύκοι

Με το δεξί το 2024 οι Λύκοι

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2024 η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, που επικράτησε με σκορ 3-1 του Κεραυνού Μεσιανού και επέστρεψε στις νίκες.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι καλύτεροι κύριως μεσοεπιθετικά έφτασαν σχετικά εύκολα στην νίκη, παρότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και αγωνίστηκαν φιλότιμα σε όλο το εννενηντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ με κεφαλιά του Ιωάννου και στο 44’ ο Τσόρμπας Β. με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 59’ ο Τσόρμπας Β. με εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 3-0 και στο 75’ ο Πολατίδης με κοντινό πλασέ έγραψε το 3-1 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στην τελευταία φάση του αγώνα τραυματίστηκε ο νεαρός Θεοδωρίδης των γηπεδούχων σε σύγκρουση με αντίπαλο και διεκομίσθη με το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζγούρος Γ., Σουλιώτης, Παπουτσής.


Συνθέσεις:


Μ. Θύελλα: (Λεωνίδας Μπίλης)

Μπελητάσιος, Μυροφορίδης, Μιχαηλίδης, (60’ Οξούζογλου), Ελευθεριάδης Γ., Κοκτσίδης, Ελευθεριάδης Θ., Αταλασίδης, (76’ Νάνος), Τσόρμπας Ν., (60’ Γεωργιάδης), Τσόρμπας Β., Θεοδωρίδης, Ιωάννου, (36’ λ.τ Καραμήτσος).


Κεραυνός: (Κυριάκος Παπαδόπουλος)

Παπαδόπουλος, Σαρόπουλος, (54’ Παπαδόπουλος Ι.), Καρράς, Πανταζίδης Ι., Παυλίδης Ν., Τζιότζιος, Πανταζίδης Α., Παυλίδης Ε., (70’ Κοσκινόπουλος), Πανταζίδης Ε., (74’ Πανταζίδης Γ.), Γιουβάνογλου, Πολατίδης.

2 σχόλια:

  1. Εκ μέρους το ΔΣ του Κεραυνού Μεσιανού ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία την ομάδα του Λυκοστόμου και ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστώ πολύ είμαι ο πατέρας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365