Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να φυλάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η υπόθεση μιας 26χρονης καθηγήτριας

Καθηγήτρια έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητής της, με τις «ευλογίες» του πατέρα του, αλλά και την βοήθεια άλλων μαθητών της.


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η υπόθεση μιας 26χρονης καθηγήτριας, η οποία φέρεται να έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της, βάζοντας άλλα παιδιά να φυλάνε «τσίλιες» για να μην την «πιάσουν».


Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της καθηγήτριας Hailey Clifton-Carmack από το Μιζούρι, αλλά και του πατέρα του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι γνώριζε τα πάντα και τους κάλυπτε.


Η υπόθεση βγήκε στην επιφάνεια μετά από μια καταγγελία μαθητή, ο οποίος παρουσίασε φωτογραφίες του 16χρονου με την 26χρονη καθηγήτρια. Στις φωτογραφίες ο 16χρονος είχε γρατσουνιές στην πλάτη. Ο μαθητής που τις αποκάλυψε ανέφερε πως «οι γρατζουνιές έγιναν από την Hailey, αφού το θύμα έκανε σεξ μαζί της στο στενό του σπιτιού μου».


Σύμφωνα με τον μαθητή, η καθηγήτρια μαθηματικών είχε ήδη μπλεξίματα στο παρελθόν «επειδή ήταν πολύ κοντά σε μαθητές». Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί «η 26χρονη συχνά φορούσε στενές ή κοντές μπλούζες αλλά και «στενά καλσόν για να επιδεικνύει τη σχισμή των γεννητικών της οργάνων».


Μετά την καταγγελία, η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό της καθηγήτριας και βρήκε μηνύματα που αντάλλασσε με τον 16χρονο. Μετά τη σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της καθηγήτριας η εγγύηση για την 26χρονη ορίστηκε στα 250.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365