Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 26χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό την Πρωτοχρονιά

Ο 28χρονος τη βίασε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Στιγμές φρίκης φέρεται να έζησε μια 26χρονη από τον 28χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη μετέβη χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα και κατήγγειλε το βιασμό της από τον σύζυγό της.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 28χρονος τη βίασε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.


Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.


Στην καταγγέλλουσα χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης και της γνωστοποιήθηκαν φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365