Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του 30χρονου - Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και το κλειστό κινητό

Κενά υπάρχουν και στην κατάθεση του κρεοπώλη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς διαπιστώθηκαν αντιφάσεις και κενά από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του 50χρονου κρεοπώλη.


Πιο αναλυτικά και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του κρεοπώλη, που φέρεται να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη πριν εξαφανιστεί, ήταν κλειστό για 90 λεπτά την ημέρα της εξαφάνισης, ενώ την ίδια ώρα ήταν κλειστό και το τηλέφωνο του 30χρονου αγνοούμενου.


Επιπλέον, κενά υπάρχουν και στην κατάθεση του κρεοπώλη, αναφορικά με τις ώρες και τα σημεία που είπε ότι βρισκόταν την ημέρα της εξαφάνισης του 30χρονου.


Ο κρεοπώλης, στην απολογία του, είπε ότι πήγε τον 30χρονο να συναντήσει έναν φίλο του, αλλά αυτό το άτομο είπε ότι δεν υπήρξε τέτοιο ραντεβού και ότι δεν συναντήθηκαν.


Το αμάξι του 50χρονου εξετάζεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, που ψάχνει αποτυπώματα, dna, ίχνη αίματος και ό,τι άλλο στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα  ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του 30χρονου, ο οποίος βρισκόταν στην Ελλάδα για τις γιορτές και ζει στην Ιταλία μόνιμα.


Οι Αρχές εξετάζουν το παρελθόν του για να δουν εάν μπορεί να προκύπτει ότι είχε διαφορές με κάποιον, ενώ όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, όπως και της εγκληματικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365