Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Απλησίαστα τα ακίνητα σε όλη τη χώρα - Αυξήσεις έως και 34%

Αναλυτικοί πίνακες

Αναλυτικοί πίνακες με τις τιμές ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση σε όλη τη χώρα.

Κοντά στο 15% πλησιάζει η αύξηση των τιμών των ακινήτων προς πώληση, στην Αττική και πάνω από 10% στη Θεσσαλονίκη, το τελευταίο τετράμηνο του 2023, σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2022. Την ίδια στιγμή, τα ενοίκια στην Αθήνα, αυξήθηκαν κατά 10%.


Σύμφωνα με τον δείκτη SPI της σελίδας αγγελιών spitogatos, στην περιφέρεια, «πρωταθλητής» νομός, στις αυξήσεις των τιμών ακινήτων προς πώληση, είναι ο νομός Ευρυτανίας, με ποσοστό 34% και ο νομός Λευκάδας με 23,30%. Ειδικότερα στην Αττική, στα προάστεια του Πειραιά, οι τιμές αυξήθηκαν κατά 25,6%, στον Πειραιά κατά 23,20%, στο κέντρο της Αθήνας κατά 14,8%, στα Βόρεια Προάστεια κατά 8,40% και στα Νότια Προάστεια κατά 11,5%. Σε ότι αφορά τη μεγαλύτερη μείωση, αυτή σημειώνεται στην Καστοριά κατά 15,40%.


Σε ότι αφορά τις ενοικιάσεις ακινήτων, η μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάζεται στον Πειραιά, κατά 17,40%, στα Νότια προάστεια της Αθήνας κατά 10,5%, στα Βόρεια προάστεια κατά 7,70% και στο κέντρο της Αθήνας κατά 10.60%.


Στην περιφέρεια η μεγαλύτερη αύξηση ενοικίων, σημειώνεται στην Καστοριά, σε ποσοστό 27,10%.


Δείτε αναλυτικά τις τιμές των ακινήτων προς πώληση σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τις τιμές ενοικίασης στους παρακάτω πίνακες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365