Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύγκρουσης με τους 4 νεκρούς

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος

Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος (και όχι μόνο) από το τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με 4 μέλη της ίδιας οικογένειας να χάνουν τη ζωή τους.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεμεσό και νεκροί είναι ο παππούς, η γιαγιά και τα δυο τους εγγόνια.


Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας (δημοσιεύει το Cyprustimes.com) δείχνει την στιγμή που ο διερχόμενος οδηγός παραβιάζει το φανάρι και που έχεις ως αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.


Ο 44χρονος που οδηγούσε το φορτηγάκι συνελήφθη καθώς φαίνεται πως παραβιάζει το κόκκινο φανάρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ το αυτοκίνητο με την οικογένεια έκανε στροφή δεξιά έχοντας πράσινο.


Νεκροί είναι η Βαθούλα Γεωργίου 27 ετών από τη Λεμεσό, ο αδελφός της Νικόλας Γεωργίου 17 ετών, ο παππούς της Νικόλας Ζαβρού από το Λιμνάτι 73 ετών και η γιαγιά της Ευανθία Γεωργίου 74 ετών.


Ο 73χρονος και η 74χρονη βρίσκονταν στο σπίτι των εγγονιών τους για να γιορτάσουν οικογενειακά την έλευση της νέας χρονιάς.


Μετά την αλλαγή του χρόνου, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε η Τροχαία, τα δύο αδέλφια μαζί με τους παππούδες τους, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με σκοπό να τους μεταφέρουν πίσω στο σπίτι τους, στο χωριό Λιμνάτι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365