Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται από την Πρωτοχρονιά 41χρονη έγκυος με υψηλό χρηματικό ποσό στην κατοχή της

Έστειλε μήνυμα σε σύντροφο και μητέρα πριν εξαφανιστεί

Η 41χρονη φέρεται να πήρε υψηλό χρηματικό ποσό από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της και εξαφανίστηκε.


Σε αγωνία βρίσκεται η οικογένεια 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, που φέρεται να εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.


Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Grtimes.gr, την εξαφάνισή της δήλωσε η μητέρα της την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς.


Έστειλε μήνυμα σε σύντροφο και μητέρα πριν εξαφανιστεί


Η 41χρονη φέρεται να πήρε ένα υψηλό χρηματικό ποσό από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της και να εξαφανίστηκε. Λίγο πριν είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφο και τη μητέρα της.


Όπως γίνεται γνωστό η αγνοούμενη ήταν ήδη μητέρα μίας κόρης 13 ετών και ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα.


Ακόμα δεν έχει εκδοθεί missing alert για την γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365