Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: «Κενά» στις καταθέσεις του 50χρονου για την εξαφάνιση του Μπάμπη

«Κενά» στις καταθέσεις του 50χρονου για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Θρίλερ για γερά νεύρα εξακολουθεί να είναι η εξαφάνιση του 31χρονου αγνοούμενου, Μπάμπη Κούτσικου. Μέχρι και τις 5.25 το απόγευμα της Κυριακής (7/1/24) που έπεσε η τελευταία ακτίνα ηλίου, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης συνέχιζαν με αμείωτο ρυθμό την επιχείρηση εντοπισμού του νεαρού άντρα στην περιοχή του Μεσολογγίου, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.


Όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Δευτέρα (8.1.2024) καθώς αναμένεται να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και ίσως βρεθούν επιπλέον στοιχεία, ούτως ώστε να εξεταστεί σε ποια σημεία της περιοχής υπάρχουν τα τελευταία στίγματα που φαίνονται στις κεραίες των τηλεφωνικών επικοινωνιών.


Αυτός ο έλεγχος πιθανώς επεκτείνει ακόμα περισσότερο την ακτίνα των ερευνών. Μάλιστα θα ρίξει φως και στη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (4/1/24).


Την ίδια ώρα, ο 50χρονος φίλος του 31χρονου που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι στο αυτοκίνητό του. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι μετέφερε το νεαρό σε ένα συγκεκριμένο σημείο, στην διασταύρωση των ΤΕΙ και από εκεί θα τον έπαιρνε κάποιο άλλο φιλικό του πρόσωπο.


Τα «κενά» από τα λεγόμενα του 50χρονου


Ωστόσο η αδερφή του αγνοούμενου, μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι «ο αδερφός μου δεν είχε άλλους γνωστούς για κυνήγι εδώ στο Μεσολόγγι. Ένας που είχε για κυνήγι ήταν εκτός Μεσολογγίου και οι άλλοι του οι φίλοι δεν κυνηγάνε».


Πάντως σύμφωνα με τον θείο του 31χρονου ο 50χρονος φίλος του χρωστάει στον ανιψιό του εδώ και έναν χρόνο 17.000€ που του είχε δανείσει.


Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 50χρονος. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.


Το κινητό, το αυτοκίνητο, το μαχαίρι που εντόπισαν στο αμάξι του -για το οποίο και συνελήφθη- αλλά και τα ρούχα που βρήκαν στο σπίτι του 50χρονου κρεοπώλη κατασχέθηκαν και όλα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της αστυνομίας και ίσως δώσουν απαντήσεις, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365