Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Ο Μπάμπης βρέθηκε πυροβολημένος στην πλάτη και τα πόδια - Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης

Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο

Πυροβολισμούς στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια έφερε – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – η σορός του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τις 4 Ιανουαρίου 2024 στο Μεσολόγγι.


Το άψυχο κορμί του Μπάμπη που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι, για 18 ημέρες, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα (22.01.2024) το απόγευμα, σε βαλτώδη περιοχή κοντά στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας. Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr, το πτώμα εντοπίστηκε από σκύλο, όχι μέσα σε νερό, αλλά σε χωράφι. 


Ο νεαρός άνδρας είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, τα σκάγια του οποίου τον βρήκαν στην πλάτη, στα χέρια και στα πόδια. Στον “αέρα” της εκπομπής “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, και ενώ συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη περίμεναν έξω από τα δικαστήρια του Μεσολογγίου να ολοκληρωθεί η απολογία του κρεοπώλη, η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση για την εύρεση της σορού του παιδιού της. 


Αργά το απόγευμα, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον Μπάμπη, κρίθηκε προφυλακιστέος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει.


Από εδώ και πέρα, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του όπλου της δολοφονίας, το οποίο ο φερόμενος ως δράστης κάπου θα έχει πετάξει, προκειμένου να κρύψει την εγκληματική του ενέργεια. Παράλληλα, τα ευρήματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του Μπάμπη.  Δείγματα DNA που αναμένεται να ληφθούν και από τα νύχια του άτυχου άνδρα, θα δείξουν αν ο 50χρονος κρεοπώλης και ο 31χρονος πάλεψαν.


Προφυλακιστέος ο 50χρονος κρεοπώλης


Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη μαραθώνια απολογία του ο 50χρονος κρεοπώλης για τη συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη από το Μεσολόγγι, η σορός του οποίου βρέθηκε νωρίτερα, σήμερα (22.01.24), σε βάλτο, στην περιοχή Ευαγγελίστρια. 


Σε βάρος του κρεοπώλη από το Μεσολόγγι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει. Τη στιγμή που ο 50χρονος βγήκε από τα δικαστήρια και επιβιβάστηκε τρέχοντας στην κλούβα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο συγκεντρωμένος κόσμος -μεταξύ αυτών συγγενείς και φίλοι του 31χρονου- φώναζε και τον έβριζε.


Δέκα αστυνομικοί πλαισίωναν τον κρεοπώλη που προφυλακίστηκε, δημιουργώντας μία ασπίδα γύρω του, μέχρι τη στιγμή που μπήκε στην κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, δεκάδες αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει μία άλλη ζώνη ασφαλείας, για να αποτρέψουν τους συγκεντρωμένους να πλησιάσουν τον 50χρονο. Μόλις ο κατηγορούμενος μπήκε στην κλούβα, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε από το σημείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365