Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/1 Κριός 

Με τον φιλόδοξο Άρη να επηρεάζει τις φιλοδοξίες και την επαγγελματική σου πρόοδο μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, όχι μόνο παρακολουθείς για να δεις τι θα καταφέρεις, αλλά και οι άλλοι θα δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματά σου.
Αν επιτυχία σημαίνει να εκφωνήσεις μια ομιλία αποδοχής, μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ο παθιασμένος Άρης επηρεάζει την ικανότητά σου να βλέπεις ευκαιρίες στον μακρινό ορίζοντα.
Θα μπορούσες να κάνεις πολύ χειρότερα από το να εξερευνήσεις τολμηρά και περιπετειώδη μονοπάτια. Επειδή όμως επικρατεί αντιπαράθεση και ανταγωνισμός, να είσαι υπομονετική με όποιον δεν μοιράζεται αμέσως τα εμπνευσμένα οράματά σου. Αυτό δεν τον κάνει εχθρό. 

ζώδια σήμερα 04/01 Πέμπτη δίδυμοι

Η ακόρεστη περιέργειά σου γίνεται πιο διερευνητική. Θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις μυστικά και μυστήρια φτάνοντας στον βάθος όσων σου κινούν την περιέργεια. Να είσαι όμως επιλεκτική σχετικά με το πού επενδύεις χρόνο και προσπάθεια και αν αξίζουν το αποτέλεσμα. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να ερευνήσεις κάτι… χωρίς να πετύχεις τίποτα. 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες πιθανότατα θα γίνει πιο έντονη. Από τη μια πλευρά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πιο εριστικοί ή συγκρουσιακοί. Από την άλλη, μπορείς να κατευθύνεις σε πιο ευχάριστη κατεύθυνση την παθιασμένη ενέργεια στις προσωπικές σου σχέσεις. Με την ενέργεια της ημέρας που επηρεάζει τις σχέσεις, αποφάσισε πώς θέλεις να την αξιοποιήσεις. 

ζώδια σήμερα λέων

Ο Άρης επηρεάζει την καθημερινότητα, τη δουλειά και την ευεξία σου. Το θετικό είναι ότι αν χρειάζεσαι κινητήρια ενέργεια για να απαλλαγείς από το βάρος που έβαλες κατά τη διάρκεια των γιορτών, πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις. Όμως από την άλλη πλευρά, θα μπορούσες να κάνεις αμέτρητες υπερωρίες στη δουλειά. Η έντονη επιθυμία να είσαι πιο παραγωγική θα σου γίνει εμμονή, αν δεν προσέξεις. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Πώς θα απαντούσαν οι άλλοι αν τους ζητούσες να διασκεδάσουν μαζί σου; Οι πρόθυμοι συμμετέχοντες μπορεί να είναι ελάχιστοι αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά αυτό μάλλον δεν θα σε σταματήσει! Αυτό το διάστημα επιδιώκεις την διασκέδαση και την ευχαρίστηση. Ωστόσο, πρόσεξε την ανταγωνιστικότητα και την υπερβολή. Είναι πιθανό κάτι ευχάριστο να σε δυσαρεστήσει τελικά… αν το κάνεις σε υπερβολικό βαθμό. 

ζώδια σήμερα 04/01 Πέμπτη ζυγός

Έχεις υπερβολική ενέργεια και θα την διοχετεύσεις σε ό,τι αφορά θέματα σπιτιού! Από μια ανακαίνιση επίπλων, μέχρι την εύρεση μιας νέα κατοικίας. Επειδή το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει την οικογένειά σου αυτό το διάστημα, φρόντισε να μετράς μέχρι το δέκα αν κάποιο μέλος γίνεται πολύ κουραστικό ή «ψάχνεται» για καβγά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι λέξεις είναι ανίκανες να προκαλέσουν πόνο. Αν κάποιος πληγωθεί από κάτι που του είπαν, είναι επειδή επέλεξε να το κάνει. Ωστόσο, καθώς ο παθιασμένος, συγκρουσιακός Άρης επηρεάζει τώρα τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου, τα λόγια σου θα είναι αισθητά πιο αιχμηρά μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Αν δεν μπορείς να πεις κάτι καλό… μην πεις τίποτα. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Υπάρχει λογική στο να μην αγοράζεις πράγματα την εορταστική περίοδο αλλά να περιμένεις τις εκπτώσεις για να τα πάρεις στη μισή τιμή. Καθώς ο Άρης επηρεάζει τα οικονομικά σου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, οι πιστωτικές και χρεωστικές σου κάρτες ενδέχεται να δραστηριοποιηθούν έντονα. Ο Άρης θα σε ωθήσει να ξοδέψεις, γι’ αυτό προσπάθησε όσο μπορείς, να αποφύγεις τις αυτοσχέδιες δαπάνες. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο πανίσχυρος, παθιασμένος Άρης θα είναι στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα Φλεβάρη. Αν σου άρεσε να τεμπελιάζεις και να χαλαρώνεις…αυτό πρόκειται να αλλάξει. Ο Άρης δεν θα έχει υπομονή για τεμπελιά. Ενδιαφέρεται όμως ιδιαίτερα για την εμφάνισή σου. Ίσως χρειαστείς λίγο περισσότερο θάρρος για να κάνεις μια ριζική αλλαγή. 

ζώδια σήμερα 04/01 Πέμπτη υδροχόος

Μέχρι τα μέσα Φλεβάρη ο Άρης θα επηρεάζει τα μυστικά, τα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τις υποσυνείδητες σκέψεις σου. Έτσι, πολλά από αυτά που κάνει αυτός ο πλανήτης θα είναι προσωπικά και αόρατα. Τις επόμενες εβδομάδες, ο Άρης προσθέτει λάδι στα καταπιεσμένα συναισθήματα και στις συναισθηματικές πληγές που προσπαθείς να κρύψεις ή να αγνοήσεις. Αν εμφανιστούν ξανά σύνθετα συναισθήματα, δεν θα είναι ωφέλιμο να τα προβάλεις στους άλλους. 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι εξαντλημένοι σωματικά ή οικονομικά, θα θελήσεις να τους βοηθήσεις να αναζωογονήσουν την κοινωνική τους ζωή όπως σκοπεύεις να κάνεις με τη δική σου! Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης ενισχύει την κοινωνική σου σκηνή. Έτσι, θα συναντηθείς, θα συναναστραφείς και να αλληλεπιδράσεις με κόσμο, περισσότερο από ό,τι το τελευταίο διάστημα. Αν έχεις επιπλέον θάρρος για να συστηθείς σε ορισμένα άτομα, θα είναι επίσης χρήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365