Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Τρένο προσέκρουσε σε δέντρο – Τραυματίστηκε μηχανοδηγός (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Σε δέντρο προσέκρουσε η αμαξοστοιχία 1634 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Δράμα, στο ύψος των Λαχανόκηπων.


Σύμφωνα με την Hellenic Train, τραυματίστηκε ελαφρά ένας εκ των μηχανοδηγών από θραύσματα υαλοπίνακα.


Σύμφωνα με το ethnos.gr, στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 51 επιβάτες.


Η αμαξοστοιχία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται σημαντική καθυστέρηση, σημειώνεται στην ενημέρωση της Hellenic Train.


“Αγαπητοί Επιβάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 12/01/2024, η αμαξοστοιχία 1634 (εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σέρρες / ώρα αναχώρησης 15:15) θα αναχωρήσει με καθυστέρηση 50 λεπτά εως τώρα από τον Ε. Σ. Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος στην υποδομή (πρόσκρουση σε κορμό δέντρου). Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση“, αναφέρεται σε ενημέρωση της Hellenic Train.





1 σχόλιο:

  1. Καποιοι δεν εχουν βαλει μυαλο ακομα!!αλλα λογικα ο καιρος φταιει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365