Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

ΕΛΑΣ: Συλλήψεις για τις δολοφονίες Σκαφτούρου και Ρουμπέτη

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις και δύο προσαγωγές

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε πριν από λίγη ώρα η ΕΛ.ΑΣ. για τις δολοφονίες του Γιάννη Σκαφτούρου και του Γιώργου Ρουμπέτη.

Σε συλλήψεις για τις δολοφονίες των Γιάννη Σκαφτούρου και Βασίλη Ρουμπέτη προχώρησε η ΕΛΑΣ. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις και δύο προσαγωγές.


Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο άτομα και έχουν γίνει δύο προσαγωγές. Οι συλλήψεις συνδέονται και με την απόπειρα δολοφονίας, στην Πιερία, τον Ιούλιο του 2023, του ομογενή από τη Γεωργία, Μαυρόπουλου καθώς και με τις εμπρηστικές επιθέσεις σε βυτιοφόρα το καλοκαίρι στον Ασπρόπυργο.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κομβικό ρόλο στο να βρεθούν οι εκτελεστές είχε η πρόσφατη εκτέλεση του Β. Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο καθότι μετά τη συγκεκριμένη ενέδρα θανάτου άνοιξαν στόματα στον κόσμο της νύχτας.


Υπενθυμίζεται ότι Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με τους εκτελεστές του 55χρονου να του αφαιρούν τη ζωή με 15 σφαίρες.


Επίσης, ο Βασίλης Ρουμπέτης ή «Ράμπο», ένα άλλο πρωτοπαλίκαρο της Greek Mafia έπεσε νεκρός σε ενέδρα ενόπλων στον Κορυδαλλό. Ο Ρουμπέτης οδηγούσε θωρακισμένη Mercedes όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Ford Kuga πλησίασαν την πολυκατοικία και γάζωσαν με δύο Καλάσνικοφ το θωρακισμένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν στην πυλωτή. Τα τζάμια άντεξαν αλλά ο Ρουμπέτης μισάνοιξε το παράθυρο και από εκεί οι δράστες έχωσαν την κάννη και πυροβόλησαν οδηγό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365