Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Σεισμός στα γήπεδα της Πέλλας - Από την Γ’ Εθνική στην Νίκη Αξού

Σεισμός στα γήπεδα της Πέλλας - Από την Γ’ Εθνική στην Νίκη Αξού

Από τον Θεσπρωτό και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Αναστάσιος Περπερίδης, επιστρέφει στα γήπεδα της Πέλλας και μέχρι την λήξη της σεζόν θα φορά την φανέλα της Νίκης Αξού, καθώς οι συνθήκες στην ομάδα της Ηγουμενίτσας τον ανάγκασαν να αποχωρήσει. 

Ο υψηλόσωμος και ιδιαίτερα ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, μετακομίζει από την ομάδα του Θεσπρωτού στην Νίκη Αξού και θα βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Αλεξιάδη για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ένα νέο παιδί που έχει πολλές φιλοδοξίες, που έχει τα φόντα να διακριθεί και να γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο, μέσα από την σκληρή δουλειά και όλες τις θυσίες που απαιτεί ο δύσκολος χώρος του αθλήματος.

Να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος παίκτης έχει ξεκινήσει από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, και έχει αγωνιστεί στην Κ17 του Αλμωπού Αριδαίας, στην Κ19 του Λεβαδειακού, στην Κ19 της Βέροιας.

12 σχόλια:

  1. Ποιος σεισμος ρε ταγαρια αμπαλος ειναι κ δεν επαιξε πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ρε μυρωδια γιατι δεν μας λες που επαιξες? Τοπικα Α.. αντε Α1..? Η μηπως Β τοπικο.? Αυτος πηγε και μια Γ Εθνικη. κομπλεξικε

      Διαγραφή
  2. 9ριχτερ σιγά βρε, καλός παίκτης ναι αλλά πιτσιρικάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλος ναι. καλυτερα μικρος με πολυ ορεξη παρα μεγαλος

      Διαγραφή
  3. Γιατί ρε ταγάρι εσύ έχεις καλύτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ καλη μεταγραφή. Θα βοηθήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματι πολυ καλη προσθηκη, ανεβαζει επιπεδο την ομαδα..

      Διαγραφή
  5. 10:44 ΕΣΥ ΟΛΟΥΣ ΤΑΓΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον υποβιβασμό δεν τον γλιτωνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχαχ ευτυχώς ήμουν στον δρόμο όταν έγινε ο σεισμός και δεν κινδύνεψα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τα σχόλια και μόνο, μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο στην Πέλλα είναι για ταφή. Σεβαστή η άποψη του καθενός, αλλά δώστε μωρέ μια ελπίδα σε οποιοδήποτε νέο παιδί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πουθενά δεν έπαιξε περνούσε και δεν ακουμπούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365