Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Άλωσε τους Προμάχους ο Άρης Πρ. Ηλία

Άλωσε τους Προμάχους ο Άρης Πρ. Ηλία 

Καθοδηγούμενος από τον εκπληκτικό Γιώργο Αλμαλή, ο Άρης Πρ. Ηλία πέρασε εύκολα από τους Προμάχους επικρατώντας με σκορ 5-1 του τοπικού ΑΣ και επανήλθε στις νίκες.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλους τους τονείς και εκμεταλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των γηπεδούχων, που παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενομένου, παίρνοντας την νίκη και τους τρία βαθμούς ευκολότερα από όσο περίμεναν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Γιώργος Αλμαλής που πέτυχε καρέ τερμάτων στο 11' πέναλτι, 29’, 42’ και 67’, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Τάσος Στοϊκάκης στο 82’, για τους γηπεδούχους ο Χρήστος Καλογιάννης στο 61’ πέτυχε το γκολ της τιμής.

Άψογη η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Κεσίσογλου Κ., Ασλανίδης.


Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι: (Γιώργος Μπογδάνης)

Ρατσίτσκας, Νάνος, (46’ Νέμτσης), Τανούρης, Σέλκος, (79’ Ντόσκου), Άτζος, (65’ Λιάμπας), Αδραμάνης, Τσίπι, (46’ Ίσκος), Καλογιάννης, Παπαντωνίου, (46’ Ταραλίδης Γ.), Ορτζάνης, Τσιμτσιρίδης.


Άρης: (Πέτρος Πεχλιβάνης)

Βόλτσης, Λεκάκης, Κουτσομπίνας, Αλμαλής Χ., Μιχαηλίδης, Ζήνας, (85’ Ντάγια), Νιοράτζε, Μάρτσος, (87’ Δούμος), Αλμαλής Γ., Ντεμπρόβα, (75’ Υψηλάντης), Στοϊκάκης.

2 σχόλια:

  1. αρχισαν οι σημαιες στο προφητακο να καθονται στον παγκο και στην κερκιδα
    και να γινονται αλλαγη στο 80" και στο 90" προλαβαινεται να φυγετε να πατε εκει που σας θελουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστον στην εντεκάδα μας, ξεκίνησαν 4 χωριανοί συν τον Κουτσομπινα που είναι κάτοικος Προφήτη, συν Λεκάκης ( 5 χρ. στην ομάδα), συν αλλαγή ένας.
    Εσείς μέσα στην Σκύδρα είχατε μόλις έναν χωριανο, άντε ενάμιση. Δες πρώτα τα δικά σου και έπειτα σχολίασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365