Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Ανακοίνωσε νέο προπονητή και δύο μεταγραφές ο ΑΣ Γιαννιτσά

Ανακοίνωσε νέο προπονητή και δύο μεταγραφές ο ΑΣ Γιαννιτσά

Την συμφωνία της με τον προπονητή Κώστα Σιάμο γνωστοποίησε η διοίκηση του ΑΣ Γιαννιτσά και αντικατέστησε άμεσα τον Δημήτρη Τομπάζη.

Ο νέος τεχνικός του ΑΣ Γιαννιτσά έχει δουλέψει παλιότερα στον ΠΑΟ Κερασιάς και στην Ελπίδα Έδεσσας.

Επίσης ανακοινώθηκε και η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, αυτή του επιθετικού Δημήτρη Λιτοβολή και του μεσοαμυντικού Γιώργου Χαλκιά.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Γιαννιτσά ανακοινώνει την πρόσληψη του Κώστα Σιάμου στην θέση του προπονητή όπως επίσης και την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Λιτοβολή και του μπακ-χαφ Γιώργου Χαλκιά, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας.»

29 σχόλια:

  1. Καλη χρονια με υγεια και καλη επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παλεψει με γαλαταδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαα. Πολύ γέλιο. Εδεσσαιο έφεραν. Καλό αφανισμό εύχομαι από καρδιάς. .Αυτός έχει 3 χρόνια κάτσει σε παγκο.. Για γέλια ή για κλάματα αυτή η ομάδα. Από το κακό στο χειρότερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα σου δεν κατάλαβε ποιο είναι. Εσύ πληρώνεις ή σου ζήτησαν δανεικά για να τους πάρουν; Τέτοιο ζόρι, μόνο κάτι άρρωστοι κομπλεξικοί βγάζουν.
      Υ.Γ.: Αφανισμό στο χωριό σου, γελοίε καρπαζοεισπράκτορα.

      Διαγραφή
    2. Βγάλε κι άλλη χωριατίλα, τζάμπα είναι. Κερνάω και ξιδάκι, για πάσα νοητική πάθηση.

      Διαγραφή
    3. Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη που δεν πήραμε την άδειά σου για το τι θα κάνουμε στην ομάδα μας. Υποσχόμαστε ότι την επόμενη φορά θα επανορθώσουμε, μήπως και σταματήσεις την κλάψα. Μέχρι τότε, παίξε ελεύθερα με τις κούκλες σου.

      Διαγραφή
    4. Πάτε καλά; από την κερασιά στα Γιαννιτσά; προπονητές τ πόλης σκίστε τά πτυχία σας. αναγέννηση δίχως παίχτες δίχως προπονητή δίχως κόσμο δίχως λεφτά.θα τρίζουν τα κόκαλα του δουβαβζη

      Διαγραφή
    5. Ο χρηστης Τραϊτσες πληκτρολογει....

      Διαγραφή
    6. 5:04 βρε παπαρα μια ζωη κομπαρσος θα εισαι σε ολες της ομαδες...παραπανω δεν μπορεις,κατσε ηρεμησε γιατι μονο εσυ εχεις τετοιο κομπλεξ με το χωριο λες και ξερεις ποιος εγραψε το σχολιο!!!

      Διαγραφή
    7. Συγνώμη να ζητήσετε από τον κόσμο της πόλης που καταντησατε έτσι την ομάδα . Εσείς οι (ειδικοί ) που έχετε την τύχη - ατυχία της ομάδας στα χέρια σας.

      Διαγραφή
    8. 1:54 Εσύ άραξε και συνέχισε να τρως το ροζ μαλλί της γριάς που πήρες τζάμπα από την Παραμυθούπολη.

      Διαγραφή
    9. 1:54 πανε κανε κατι για την αγαπημενη σου ομαδα γιατι ακομα και εγω σας λυπαμε και ασε τα σχολια στο σαϊτ!!
      Υ.Γ αλλα τι λεω και εγω...!!μονο για τα σχολια εισαι καλος...

      Διαγραφή
  4. Καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλός προπονητής θα βοηθήσει την ομάδα .
    Το έργο του θα φανεί φυσικά ξεκάθαρα από του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήνα δεν θα βγάλει ο συγκεκριμένος.. κρίμα για αυτήν την πρώην ιστορική ομάδα της πόλης να διοικείται από άσχετους με το άθλημα..ούτε ευρώ θα έβαζα σε αυτό το συνονθύλευμα που φτιάξατε. . Ντροπή μόνο.

      Διαγραφή
    2. 1:50 Εσένα δεν σε έπαιζαν μικρό και βγάζεις τέτοιο κόμπλεξ; Πάνε, ρε άσχετε, να ανέβεις στο τρενάκι της Παραμυθούπολης και άσε τις βλακείες.

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδιά για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μιλάμε . Με τι συνθήκες να δουλέψει ο άνθρωπος και να φανεί η δουλειά του. Με παίκτες που θέλουν να φύγουν με γήπεδο χωρίς φώτα,μέσα στο σκοτάδι τι να κάνει τη δεδομένη χρονική ο άνθρωπος. Στηρίξει και εμπιστοσύνη θέλει και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις και άλλες δικαιολογίες να μας πεις?? Ερασιτεχνικό αλλά μιλάμε για την πιο ιστορικη ομάδα της πόλης .. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δυστυχώς την πληρώνει η ομάδα . Από τα λάθη των υπευθύνων..

      Διαγραφή
  7. Όσοι έχετε παράπονο από την ομάδα να την αναλάβετε εσείς γιατί πραγματικά έχετε κουράσει πολύ .. Και το λέω εγώ ως ουδέτερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή τόσα χρόνια που δεν καταφέρατε να μην έχετε παίχτες ακαδημίες κόσμο δεν έχετε ευθύνη;

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι καν από τα Γιαννιτσά φίλε και δεν με ενδιαφέρει η κατάσταση της ομάδας κριτική σε εσάς κάνω που συνέχεια έχετε παράπονα για ότι συμβαίνει στον ΑΣ ... Άμα τα κάνουν τόσο χάλια μαζευτείτε όλοι εσείς και αναλάβετε την ομάδα

      Διαγραφή
    3. Καλέ μου άνθρωπε οποίος εκφράζει ένα παραπάνω από μια κυβέρνηση πρέπει να γίνει πρωθυπουργός;η παραπάνω για την ομάδα του ν γίνει πρόεδρος; δεν πρέπει να δουλέψουν να υπάρξουν ακαδημίες παίχτες κ φίλαθλοι στο γήπεδο;

      Διαγραφή
    4. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα αλλά ακόμα και στην κυβέρνηση έχεις την επιλογή να μην την ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές

      Διαγραφή
  8. Καλά που υπάρχει και αυτή η διοίκηση ένας εδεσσεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ...ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,ΑΣΧΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς που λέτε για το πόσο ιστορική ομάδα είναι η αναγέννηση και το πόσο μεγάλη ιστορία έχει η ομάδα αυτής της πόλης και το πως κατάντησε κτλπ, για κοιτάξτε λίγο κατά Αριδαία και Έδεσσα μεριά. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους, τουλάχιστον η Ομάδα στα Γιαννιτσά κρατιέται προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να βλέπουμε τ καλύτερο στ ποδόσφαιρο όχι τ χειρότερο

      Διαγραφή
  11. που τον βρηκατε τον κυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήνα δεν θα βγάλει ο συγκεκριμένος. Ντε φάκτο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365