Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/1 Κριός 

Δεν είναι ευχάριστο να εξετάζεις κάποιον, κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Έχεις δημιουργήσει ορισμένες προσδοκίες για κάποιον και ανακαλύπτεις πως οι πράξεις του αποδεικνύουν πως δεν είναι αυτός που νόμιζες.
Έτσι θα εκνευριστείς άγρια, ιδιαίτερα αν ένα δικό σου πρόσωπο απογοητευτεί από αυτόν που εκτιμούσε. Αν αντιμετωπίσεις ένα τέτοιο σενάριο, μην βιαστείς να παρέμβεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Με τη Σελήνη να συγκρούεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, η αποφυγή μιας διαμάχης θα είναι δύσκολη – αν όχι μάταιη.
Κάποιο μέλος της οικογένειας πιθανώς θα εκραγεί από οργή, χωρίς προφανή λόγο. Ωστόσο, δεν είσαι υποχρεωμένη να γίνεις η φωνή της λογικής ή η ειρηνοποιός της κατάστασης. Η αποστασιοποίησή σου μπορεί να είναι σοφή κίνηση, πριν χάσεις κι εσύ την ψυχραιμία σου. 

ζώδια σήμερα 26/01 Παρασκευή δίδυμοι

Μπορεί να βρεθείς στη μέση μιας έκρυθμης κατάστασης που μάλλον δεν έχει καμία σχέση με σένα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις άτομα που αγωνίζονται να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και που δεν βλέπουν το θέμα με τον τρόπο που το βλέπεις εσύ. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη συμπεριφορά των άλλων, αλλά μπορείς να αποφασίσεις κατά πόσο θα εμπλακείς στο δράμα. Επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να βρουν θετικές διεξόδους, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς κι εσύ.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η Σελήνη και ο Ουρανός θα σου δημιουργήσουν οικονομικές δυσκολίες. Ίσως να μην μπορείς να αλλάξεις μια κατάσταση, αλλά σίγουρα μπορείς να αλλάξεις τη στάση σου απέναντί της. Το πρώτο βήμα για την επίλυση ενός απροσδόκητου οικονομικού ζητήματος, είναι να μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Η πίεση που δημιουργούν η Σελήνη και ο Ουρανός μπορεί να στο κάνει δύσκολο. Όμως προσπάθησε να αξιολογήσεις με ψυχραιμία την κατάσταση … και θα βρεις την πιο λογική λύση.

ζώδια σήμερα λέων

Είναι δύσκολο να εντοπίσεις την πηγή της έντασης ανάμεσα σε σένα και κάποιον άλλον. Θα επέλεγες την άμυνα αν αντιμετώπιζες ένα δίλημμα μεταξύ «μάχης» ή «φυγής». Όμως κάτι από το παρελθόν επιδεινώνει την αντίδρασή σου. Μπορεί να πιστεύεις πως αντιδράς φυσιολογικά, αλλά ψάξε βαθύτερα μέσα σου για να δεις αν είναι κάτι που θα έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη στο παρελθόν. Αυτό ήταν τότε! Τώρα όμως τι γίνεται; 

ζώδια σήμερα παρθένος

Το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς αυτό που νιώθεις τώρα. Η πραγματικότητα με την φαντασία είναι δυσδιάκριτες και η διαίσθησή σου μπορεί να δυσκολεύεται να κατανοήσει τι είναι πραγματικό και τι όχι. Όμως η αναμονή για τη λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι το εύκολο μέρος. Αυτό που χρειάζεται προσεκτική παρακολούθηση, είναι το πόσο εύκολα αποσπάται η προσοχή σου. Αν πιστεύεις πως κάτι αξίζει να το βάλεις σε εφαρμογή, μην το αφήσεις στην άκρη ξαφνικά, για να εστιάσεις σε κάτι άλλο που σου τράβηξε την προσοχή.

ζώδια σήμερα 26/01 Παρασκευή ζυγός

Μπορεί να το μετανιώσεις αν παρέμβεις, για να ηρεμήσεις μια κατάσταση που αφορά άλλους. Δεν έχει σημασία πόσο επιδέξια είσαι στην αποκατάσταση της αρμονίας. Αν δύο άτομα είναι αποφασισμένα να διαφωνήσουν μεταξύ τους, μην το κάνεις δικό σου πρόβλημα. Αν η ένταση αφορά φίλους, άφησέ τους να διαφωνήσουν για λίγο. Μπορείς να είσαι υποστηρικτική, χωρίς να εμπλακείς ή να διαλέξεις πλευρά.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Ορισμένοι άνθρωποι θα είναι αγκάθι στο πλευρό σου με περισσότερους από έναν τρόπους σήμερα. Όπως είναι λογικό, δεν θα θελήσεις να παρέμβεις για να λύσεις διαφωνίες, ειδικά αν η ένταση ή το δράμα συνεχιστεί περισσότερο από όσο χρειάζεται. Αυτό όμως που μπορεί πραγματικά να σε ενοχλήσει είναι πόσο απλή και διαφανής είναι μια λύση, γι’ αυτούς που διαφωνούν. Να θυμάσαι ότι η αποστασιοποίηση δεν σε κάνει να φαίνεσαι μη βοηθητική ή υποστηρικτική.

ζώδια σήμερα τοξότης

Ο ανιχνευτής της έντασης μέσα σου, μπορεί να ενθουσιαστεί με το δράμα που αναδύεται…. για να ταρακουνήσει ό,τι έχει γίνει κουραστικό ή μονότονο. Αν όμως ασχοληθείς με τις μάχες των άλλων, να θεωρήσεις τον εαυτό σου εμπλεκόμενο. Το θέλεις πραγματικά αυτό; Ακόμα κι αν έχεις ισχυρές απόψεις για την πηγή ή την αιτία της έντασης, κράτησέ τες για τον εαυτό σου. Ο τρόπος που τις μεταφέρεις, μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμος όσο νομίζεις. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η ζήλια θεωρείται αρνητικό συναίσθημα, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε κάτι θετικό. Μπορεί να νιώσεις «το πράσινο τέρας της ζήλιας» άμεσα ή έμμεσα. Αν κάποιος ζηλεύει κάτι που έχεις πετύχει, συμβούλεψέ τον πώς να κινηθεί για να καταφέρει κάτι παρόμοιο. Αν είσαι εσύ που ζηλεύεις κάποιον, εκμεταλλεύσου αυτή την ενέργεια για να «ανεβάσεις ταχύτητες» για την κατάκτηση του στόχου σου

ζώδια σήμερα 26/01 Παρασκευή υδροχόος

Αν νιώθεις πως έφτασες στα όριά σου προσπαθώντας να βοηθήσεις κάποιον, τότε η υποχώρηση δεν είναι κάτι εγωιστικό ή μη υποστηρικτικό. Καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Ουρανό, μπορεί να χτυπηθείς από δύο πλευρές – μια στενή σχέση ή ένα μέλος της οικογένειας. Αν προσφέρεις τη βοήθειά σου απλόχερα επειδή έτσι έκανες πάντα.. τότε δεν είναι πολύ αργά για να δημιουργήσεις ένα νέο προηγούμενο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Κάποιοι σήμερα θα δουν μια πλευρά σου, που δεν βλέπουν συνήθως. Όποιος πιστεύει ότι η καλοσύνη και η συμπόνια σου δεν γνωρίζουν όρια, θα υποστεί σοκ. Ίσως είναι καιρός να απομακρυνθείς από μια δύσκολη κατάσταση ή διευθέτηση. Αν κάποιος ή κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν τις χρήσιμες συμβουλές ή τις παρατηρήσεις σου, τότε είναι σωστό – και σοφό- να απομακρυνθείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365