Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Η Βαθμολογία των πρωταθλημάτων

Δείτε τις βαθμολογίες

Δείτε τις βαθμολογίες:









10 σχόλια:

  1. Μετα την σημερινη ηττα του Εθνικου στο Λυκοστομο(πηγα μεχρι εκει να το δω κιολας) τελειωσαν ολα.
    Μπραβο στην Κρυα Βρυση που εδειξαν οτι με πλανο και ομαδα πας μπροστα..να τα βλεπουμε οι υπολοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ακριβώς να τα δουν ρε φίλε , η μια ομάδα η οποία υποθετικά θα μπορούσε να κάνει ένα βήμα παραπάνω θα ήταν μόνο ο Ας γιαννιτσων καμία άλλη . Δλδ υπάρχουν σήμερα τόσα άτομα τα οποία θα δώσουν τόσα λεφτά στο μπατζετ να ρισκάρουν αν θα πάρουν πρωτάθλημα παίξουν μπαράζ ξαι βγουν στη Γ ; Και άντε βγήκαν μετά τι γίνεται ; Πόσοι έχουν την δυνατότητα αφού ανέβουν να πληρώνουν κάθε ΣΚ 1 και 1,5 χιλιάρικο ;

      Διαγραφή
    2. 8.21 σίγουρα είδες πλάνο στην Κρ. Βρύση; Μ αυτα που γράφεις μάλλον αεροπλάνο θα είδες αλλοως δεν εξηγείται

      Διαγραφή
    3. Εσυ τι ειδες στην Κρ.Βρυση δηλαδη;

      Διαγραφή
    4. 11:58 θα σου πω λίγο γιατί είσαι νύχτας και κομπλας …Όταν μια ομάδα ανεβαίνει τις κατηγορίες τρένο είναι πόλος έλξης για όλους τους καλούς παίχτες του νόμου και μη ,όταν στην προπόνηση έχει 25 άτομα κάθε μέρα όταν υπάρχει οργανώσει έσω και εξωαγωνιστικά τότε αν δεν υπάρχει πλάνο εκεί τότε τι υπαρχει ..απλά εσυ δεν μπορείς να το αναλογιστείς γιατί σίγουρα το ταβάνι σου θα ήταν το τοπικό ..πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έχει μπει καν σε λεωφορείο η ομάδα σου να αλλάξει νομο…μάθατε να παίζετε Α1 με λυκοστομα και σωσανδρες και μπαχοβα..άντε καλό κουράγιο του χρόνου τώρα

      Διαγραφή
    5. 2:59 προσβαλεις χωρις λογο κυριε απο την κρυα βρυση!ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ "ΒΛΑΚΕΙΕΣ"???

      Διαγραφή
  2. Ότι φαίνεται το δείχνει η βαθμολογία κύριοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ότι είσαι το δείχνει η βαθμολογία. Όταν όμως ήσουν εξαφανισμένος, εκεί γιατί δεν έλεγες για το ότι δείχνει;
      Και απ' ότι δείχνει, μόνο τρία λεωφορεία θα πάρεις και αυτά για τα εκτός έδρας μπαράζ. Μετά οργανώσουν πάλι σε 5-6 χρόνια με την ακαδημία.

      Διαγραφή
  3. 2.59’ όταν φύγει ο μαγκας που χώνει το μαρούλι έλα να μ βρεις κ να μου μιλησεις για οργάνωση κ πλάνο…..όταν μιλάει το μπακίρι όλοι οι παίκτες τρεχουν αυτό μόνο τους ενδιαφερει και όχι η οργάνωση….έξυπνος μην το παιζεις γιατί είσαι αμπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα θα πει ο γνωστης των πραγματων οτι δεν ειναι ετσι και οτι εισαι ο αμπαλος..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365