Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Συναλλαγές με το αζημίωτο από τις τράπεζες, λανσάρονται νέα πακέτα με τον μήνα

Συναλλαγές με το αζημίωτο από τις τράπεζες

Με τα πακέτα μηνιαίων συνδρομών που ξεκινούν από 2 ευρώ, οι πελάτες πετυχαίνουν σημαντική μείωση του κόστους συναλλαγών σε σχέση με το κόστος που βαρύνονται οι μεμονωμένες συναλλαγές, ενώ οι τράπεζες «κλειδώνουν» επαναλαμβανόμενα έσοδα.

Πακέτα μηνιαίων συνδρομών για τη διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών με χαμηλό κόστος προσφέρουν οι τράπεζες, υιοθετώντας το ευρωπαϊκό μοντέλο των χρεώσεων ανά μήνα για έναν συγκεκριμένο αριθμό συναλλαγών. Πρόκειται για μια καινοτομία που απευθύνεται κατά βάση σε πελάτες  πραγματοποιούν αρκετές τραπεζικές συναλλαγές κάθε μήνα. Με τα πακέτα μηνιαίων συνδρομών οι πελάτες πετυχαίνουν σημαντική μείωση του κόστους συναλλαγών σε σχέση με το κόστος που βαρύνονται οι μεμονωμένες συναλλαγές, ενώ οι τράπεζες «κλειδώνουν» επαναλαμβανόμενα έσοδα.


 Έρχονται πακέτα με το μήνα για μεταφορές χρημάτων και πληρωμή λογαριασμών

Η τιμολόγηση που προσφέρουν αυτή τη στιγμή οι ελληνικές τράπεζες προκειμένου να «εκπαιδεύσουν» τους συναλλασσόμενους σε αυτή την νέα πρακτική είναι προσιτή και όπως διαβεβαιώνουν αρμόδια τραπεζικά στελέχη, όσο το μοντέλο των ενιαίων τραπεζικών συναλλαγών επεκτείνεται σταδιακά, τα οφέλη θα πολλαπλασιάζονται για τους καταναλωτές.


Με μία σταθερή συνδρομή που μπορεί να ξεκινάει με μόλις 2 ευρώ το μήνα, μπορούν οι καταναλωτές να κερδίσουν χρήματα, εξοικονομώντας κόστος από την τιμολόγηση υπηρεσιών όπως είναι η πληρωμή λογαριασμού κοινής ωφελείας, μέσω καταστήματος, e- banking ή με πάγια εντολή, αλλά και για κινήσεις μεταφοράς ποσών σε άλλη τράπεζα, εισερχόμενο έμβασμα ή αναλήψεις μετρητών από ATM άλλης τράπεζας. Με τα προγράμματα αυτά ο πελάτης με μία σταθερή και χαμηλή μηνιαία ή ετήσια συνδρομή μπορεί να πραγματοποιεί μία σειρά από εργασίες, δίχως να καταβάλλει κάθε φορά προμήθεια.


Με μια μίνιμουμ μηνιαία συνδρομή της τάξεως των 2 ευρώ, τα πακέτα παρέχουν:


3 δωρεάν πάγιες εντολές πληρωμής λογαριασμών,

μεταφορά χρημάτων on line σε άλλη τράπεζα εντός Ελλάδος,

2 πληρωμές λογαριασμών on line, σε ΑΤΜ ή Κέντρο Αυτόματων Συναλλαγών,

1 δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα από Τράπεζα εντός Ελλάδος.


Σε πακέτα συνδρομών μεγαλύτερης αξίας, όπως 5 ευρώ ή 10 ευρώ μηνιαίως, αυξάνονται από 3-5 οι εντολές πληρωμών και οι μεταφορές χρημάτων, ενώ, παρέχεται κατά περίπτωση και πιστωτική κάρτα χωρίς ετήσια συνδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365