Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Στον Απόλλωνα ο Γιώργος Πρασσάς

Στον Απόλλωνα ο Γιώργος Πρασσάς

Την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Γιώργου Πρασσά από τον ΑΣ Σεβαστιανών ανακοίνωσε ο Απόλλων Κρ. Βρύσης και ενίσχυσε την επιθετική του γραμμή.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την 2η απόκτηση του, ( μετά τον Στάθη Καράμπελα) τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΑΣΣΑ από την ομάδα των ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 !

ο νεαρός μεσοεπιθετικός με πλούσια καριέρα παρ΄ όλο το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί στην Α.Ε. ΣΦΥΚΙΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κ 20, ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ και αποκορύφωμα την περυσινή πρωταγωνιστική χρονιά με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ πετυχαίνοντας μάλιστα 22 τέρματα ! 

Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή και αναμένεται να προσφέρει πολλά τόσο στο υπόλοιπο του πρωταθλΉματος της Ε.Π.Σ. Πέλλας όσο και στην φάση των αγώνων μπαράζ όπου φιλοδοξεί να συμμετάσχει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ !

Καλοσόρισες λοιπόν ΓΙΩΡΓΟ στην μεγάλη οικογένεια του ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ !»

5 σχόλια:

  1. Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρεμα εσυ...τα καλσον σχιζονται ευκολα,μην τα ξανα λεμε!!

      Διαγραφή
    2. Οσων φορανε σκιζονται..εγω δεν φοραω..εσυ να προσεχεις που ξερεις απο καλσον απο οτι φαινεται

      Διαγραφή
    3. 9:54 φυσικα και ξερω..αφου εχω σκισει απειρες φορες!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365