Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δημοσκόπηση: Κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια η πλειοψηφία της κοινής γνώμης

Δημοσκόπηση

Νέα δημοσκόπηση από την MRB για το OPEN δείχνει ότι η πλειοψηφία της κοινής γνώμης τάσσεται κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.


Συγκεκριμένα το 64,8% των ζευγαριών διαφωνούν με το δικαίωμα τα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά στο πλαίσιο ενός πολιτικού γάμου.


Μάλιστα το 48,9% του πληθυσμού συμφωνεί ότι το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια υπονομεύει τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας.


Το πιο σημαντικό πρόβλημα αυτή την στιγμή για την κοινή γνώμη σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι με μεγάλη διαφορά (60,3%) η ακρίβεια και ακολουθεί η υγεία (24,4%) και το ύψος των εισοδημάτων (22,2%). Ακολουθούν η εγκληματικότητα, η παιδεία και η οικονομική ανάπτυξη της χώρας.


Δημοσκόπηση MRB – Ακρίβεια: Η κυβέρνηση έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη


Το πιο σημαντικό πρόβλημα αυτή την στιγμή για την κοινή γνώμη σύμφωνα με τη δημοσκόπηση είναι με μεγάλη διαφορά (60,3%) η ακρίβεια και ακολουθεί η υγεία (24,4%) και το ύψος των εισοδημάτων (22,2%). Ακολουθούν η εγκλματικότητα, η παιδεία και η οικονομική ανάπτυξη της χώρας.


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η κυβέρνηση (41%) έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ακρίβεια.


Σχετικά με την αξιολόγηση των οικονομικών μέτρων στήριξης της κυβέρνησης με βάση τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας η πλειοψηφία πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λιγότερα μέτρα από αυτά που της επιτρέπει η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας (70,9%).


Δημοσκόπηση MRB – Ευρωεκλογές: Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση σχετικά με την αναγωγή στο σύνολο για τις ευρωεκλογές, η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της Νέας Δημοκρατίας με 36,1% ενώ ακολουθούν με ίδια ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. (12,1%)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365