Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση Όλιβερ: «Η κατάθεσή μου αλλάζει τα δεδομένα - Θα μιλήσω δημόσια αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβας

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη λέει ότι θα παραιτηθεί δηλώνοντας «αηδιασμένος».


Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ στην Αράχωβα, φέρνει η κατάθεση στον τμήμα ανθρωποκτονιών, της προέδρου της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθας Πουλτίδου, πριν λίγες ημέρες.


Όπως δηλώνει η ίδια στο Dnews, στις 22 Δεκεμβρίου κατέθεσε για την υπόθεση στην Αστυνομία.


«Στις 21 Δεκεμβρίου, με πήραν να καταθέσω από το τμήμα ανθρωποκτονιών. Ήξερα ότι την επόμενη ημέρα θα βγει το πόρισμα για τον Όλιβερ και θα λέει ότι τον σκότωσε αγέλη σκύλων. Πήγα την επόμενη ημέρα. Και κατέθεσα αφού είχε βγει το πόρισμα, λίγες ώρες πριν. Κατέθετα επί 6 ώρες. Έδωσα όλες τις πληροφορίες που έχω. Η κατάθεσή μου αλλάζει τα δεδομένα. Αναφέρω στην κατάθεσή μου συγκεκριμένο άτομο, συγκεκριμένο περιστατικό και ζητώ πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τον εισαγγελέα, που πρέπει να γίνουν. Είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι το τέλος. Αν δεν γίνουν άμεσα όσα ζητάω, θα μιλήσω δημόσια και θα τα αποκαλύψω όλα. Είναι υποχρεωμένοι να διαπιστώσουν τι έχω καταγγείλει. Δεν θα αφήσω την υπόθεση να κλείσει. Όσα χρόνια και αν περάσουν ο Όλιβερ θα δικαιωθεί. Είναι πλέον προσωπικό στοίχημα», καταλήγει η κ. Πουλτίδου.


Την ίδια ώρα, ο ένας από τους δικηγόρους του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, Αντώνης Ζαπάντης, με ανάρτησή του στο faceboook, αναφέρει ότι υπάρχει «διαρροή του υλικού της δικογραφίας» και ότι μπορεί να παραιτηθεί από την υπόθεση, λόγω των καθυστερήσεων στην απονομή δικαιοσύνης.


Ο κ. Ζαπάντης αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του: « Νιώθω τεράστια αηδία με τόσο πολλούς θεσμούς σε αυτό το κράτος πλέον. Είμαι ένα βήμα πριν την ηχηρή μου παραίτηση από την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχοβας.


Ο λόγος; Ένας και απλός: οι παράγοντες, που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, ΔΕΝ την κάνουν. Από την αστυνομία μέχρι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) και τη Δικαιοσύνη. Η αστυνομία έχει πληροφορίες συγκεκριμένες, αλλά σφυρίζει αδιάφορα και τις δίνει σε δημοσιογράφους, με όποια αλισβερίσια τυχόν έχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365