Αρχηγός με την Εθνική Παίδων στην Τουρκία ο Τραϊανός Μόκρης, βασικός και ο Γρηγόρης Μηνασίδης
Με βασικούς και από τους κορυφαίους τους Τραϊανό Μόκρη και Γρηγόρη Μηνασίδη η Εθνική Ελλάδος των Παίδων αναδείχθηκε ισόπαλη μέσα στην Τουρκία με σκορ 1-1.
Οι συντοπίτες μας αρχικά ο καταγωγόμενος από το Σταυροδρόμι Γιαννιτσών ο Τραϊανός Μόκρης, ήταν ο στυλοβάτης της άμυνας μας και αρχηγός της ομάδας, δείγμα της ηγετικής φυσιογνωμίας που τον διακρίνει.
Μετά την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ ο νεαρός άσος έχει πάρει τα πάνω του και σίγουρα η ποδοσφαιρική του εξέλιξη πάει από το καλό στο καλύτερο, δείγμα του μεγάλου ποδοσφαιρικού ταλέντου που διακρίνει τον γεννημένο στις 09/01/2008, ποδοσφαιριστή και αυτός ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον έχουν βάλει στο κάδρο, ικανοποιημένοι από την μεγάλη εξέλιξη του.
Άξιος συμπαραστάτης του εκ των κορυφαίων και ηγετική μορφή στην μεσαία γραμμή ο δυναμικός μέσος που έχει και οργανωτικές ικανότητες, καταγόμενος από τα Σεβαστιανά Σκύδρας Γρηγόρης Μηνασίδης, που ξεχώρισε στην μεσαία γραμμή και τα πηγαίνει περίφημα κι αυτός, ένα μεγάλο ταλέντο που ανήκει στον ΠΑΟΚ, γεννημένος 0-8/08/2008 έχει όλο το μέλλον μπροστά του, για να πετύχει τους στόχους του.
Δυό άξιοι συντοπίτες μας που χρίστηκαν διεθνείς φορώντας το εθνόσημο, που κάνουν περήφανο τον φίλαθλο κόσμο της Πέλλας με τα επιτεύγματα τους και τιμούν τα χρώματα της χώρας μας.
η ΕΠΣ τι κάνει για τις Ακαδημίες στο Νομό ? φιάχνουμε γήπεδα μαζί με τους Δημάρχους ή προτιμάμε το καπουτσίνο ?
ΑπάντησηΔιαγραφή