Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Στα κυανόλευκα ο Γιάννης Πελτέκης

Στα κυανόλευκα ο Γιάννης Πελτέκης

Ο Εθνικός Γιαννιτσών μπήκε φουριόζος στο μεταγραφικό παζάρι του Γενάρη και ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου αριστερού μπακ-χαφ Γιάννη Πελτέκη. 

Μέχρι πρότινος ο νεαρός μέσος με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, αγωνιζόταν στον συμπολίτη ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ παλιότερα είχε διατελέσει και αρχηγός στην Κ19 του Πλατανιά όπου είχε μεταγραφεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού από τον Φίλιππο Γιαννιτσών, ενώ πέρασε από τον Εδεσσαϊκό και πέρσι κατέκτησε το ντάμπλ στην ΕΠΣ Κιλκίς με τον Απόλλωνα Ευρωπού.

Σαφώς και πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τον στόχο των κυανολεύκων που θέλουν πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και κατάκτηση πρωταθλήματος στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας.

 Η μεταγραφική ενίσχυση του Εθνικού δεν σταματάει με την απόκτηση του Γιάννη Πελτέκη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν εντοπιστεί κι άλλοι στόχοι που θα ενισχύσουν τους κυανόλευκους από τώρα και για την συνέχεια των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365