Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Ο Άρης Αμπελειών τίμησε τον Πέρι Βασιλειάδη

Ο Άρης Αμπελειών τίμησε τον Πέρι Βασιλειάδη 

Μια ιδιαίτερα αξιέπαινη πράξη στο πρόσωπο του έμπειρου τερματοφύλακα Περικλή Βασιλειάδη επιφύλαξε σήμερα ο Άρης Αμπελειών, καθώς πριν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς τίμησε δια χειρός του προπονητή του Γιάννη Γυριχίδη τον πορτιέρο των φιλοξενουμένων για την τήρηση του fair play που προάγει τον αθλητισμο και όχι την βία.


Ο γκολκήπερ του Ατρομήτου ευχαρίστησε τον Άρη Αμπελειών και τον τεχνικό Γιάννη Γυριχίδη, δηλώνοντας τα εξής με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


«Ευχαριστώ πολύ για την τιμή  που μου εγινε απο το Δ.Σ ΑΡΗ  ΑΜΠΕΛΙΩΝ κ ιδιαίτερα τον κ.Γιαννη Γυριχιδη!»

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά το Δ.Σ ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ για τιμή που μου έκανε σήμερα καθώς και τον κ.Γυριχιδη Γιάννη!!Τα λόγια είναι περιττά καθώς τα συναισθήματα είναι πολύ μεγάλα από τέτοιου είδους κινήσεις που αναγνωρίζουν κ προάγουν τον αθλητισμό!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365