Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Πάγωσαν στο Λυκόστομο με τον Αντώνη Θεοδωρίδη - Παίρνει εξιτήριο

Παίρνει εξιτήριο ο νεαρός άσος των Λύκων Αντώνης Θεοδωρίδης

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο νεαρός άσος της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου Αντώνης Θεοδωρίδης, που ως γνωστόν διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όταν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Κεραυνό Μεσιανού και μετά από σύγκρουση με παίκτη των αντιπάλων, βρέθηκε στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση ενώ υπήρξαν φόβοι και για χτύπημα στον αυχένα. Τελικά μετά από τις εξετάσεις που έκανε, δεν διαπιστώθηκε ευτυχώς κάποιο σοβαρό πρόβλημα και παρότι διανυκτέρευσε υπό την στενή παρακολούθηση των γιατρών, είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα ή αύριο.


Η διοίκηση, ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης, οι συμπαίκτες του και οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας θέλουν να ευχηθούν περαστικά στον 17χρονο άσο και να επιστρέψει σιδερένιος στα γήπεδα.

Περαστικά και από το Aridaia 365.

4 σχόλια:

  1. Περαστικα μικρε κ παντα με υγεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά παλίκαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΔΣ του Κεραυνού Μεσιανού ευχαριστεί πολύ για τη φιλοξενία την ομάδα του Λυκοστόμου και εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Λυκοστόμου μετά το ατυχές συμβάν που υπήρξε στο τέλος του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365