Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Το τρίποντο στον ΠΑΟΚ Δυτικού (ΦΩΤΟ)

Το τρίποντο στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Με νικητή τον τοπικό ΠΑΟΚ τελείωσε το εξ αναβολής παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας που έγινε στο Δυτικό, με σκορ 2-0 επί του αξιόμαχου Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά καλοί στο πρώτο ημίωρο και να δημιουργούν κάποια προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να αξιοποιήσουν κάποια ευκαιρία, στην συνέχεια να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους και να παλεύουν για το θετικό αποτέλεσμα, ωστόσο η αποβολή του Τσαρτσαράκη στο 58’ έγειρε ολοκληρωτικά την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που πίεσαν έντονα στο τελευταίο ημίωρο και τελικά έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και έφτασαν στην νίκη, χάρη στα τέρματα των Πετρόφ στο 75’ και Χωραφά Π. στο 90’.


Αρκετά καλή η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Δέλλιου, Μπέττα.


Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: (Κώστας Χαρμάνας) 

Χαραλαμπίδης,Τσολακίδης, Πεχλιβάνης, (78’ Ανδρεάδης Ι.), Πετρόφ, Δεληονιάτης, (79’ Χωραφάς Ε.), Ανδρεάδης Γ., Κατσαβός, Χατζηπαρασίδης, Χωραφάς Π., Ευθυμιάδης, Ελευθερίου, (60’ Ζούζουλας)


Μ. Αλέξανδρος: (Νίκος Μαβίδης)

Βουδούρης, Πλιόγκας, Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Καλλίνικος, Γιαλατζής, (63’ Συρώκας), Τσαρτσαράκης,Σομονούδης, (90’ Τομπάζης), Τσαλκιτζής, Νικολαΐδης, (86’ Σπυριδάκης), Βουζαξάκης.






3 σχόλια:

  1. 20k mpatzet gia na kerdizeis me to zori thn pella.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος κανεις αδερφέ 80κ έχει .
    Πολύ με το ζόρι.
    Απλά θα έρθει και η σειρά σου .
    Ο Δημτσουδης μας διάλυσε την ομάδα αλλά θα ξανά βρει τα πατήματα τις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Me ksereis gia na erthei kai h seira moy? Stoxos tou Dytikoy h 4ada, makari na to kataferi

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365