Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας η Νίκη Καλής (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Η Νίκη Καλής τήρησε και φέτος το παραδοσιακό έθιμο της βασιλόπιτας για να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με χαμόγελα και ευχές.

Το Δ.Σ. και οι αθλητές της ομάδας συγκεντρώθηκαν μετά την προπόνηση σε χώρο του γηπέδου, με τον πρόεδρο Άρη Χιώτη να δίνει τις ευχές του και στη συνέχεια προχώρησε στην κοπή της πίτας προκειμένου να αναδειχθεί ο τυχερός της χρονιάς! 

Το φλουρί έπεσε στον μεσοεπιθετικό Άλλεν Τσούπι, που κέρδισε το πανέμορφο δώρο της διοίκησης και ήταν ένα ρολόι χειρός.

Η Νίκη Καλή εύχεται σε όλους μία χρονιά με υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365