Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Στον πάγκο του Εργοτέλη ο Γιαννιτσιώτης Αλέξανδρος Κουτίδης

Στον πάγκο του Εργοτέλη ο Γιαννιτσιώτης Αλέξανδρος Κουτίδης

Ο νεαρός τεχνικός που που κατάγεται από τα Γιαννιτσά και για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στην Κρήτη, ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους», ως μέλος του τεχνικού διδύμου στον πάγκο, παρέα με τον Μιχάλη Ξημεράκη, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχεται σε μια τόσο ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης.

Η επίσημη ανακοίνωση του Εργοτέλη:

Ο ΓΣ Εργοτέλης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουτίδη, ο οποίος θα αποτελέσει με τον Μιχάλη Ξημεράκη τεχνικό δίδυμο, στον πάγκο της ομάδας.

Ο 33χρονος Αλέξανδρος Κουτίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών του Α.Π.Θ. με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος UEFA A. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Κινησιολογία και στην Αθλητική Απόδοση & Υγεία.

Από το 2014 ήταν μέλος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, όπου μεταξύ άλλων διατέλεσε και προπονητής στην πρώτη ομάδα για τρία χρόνια ενώ ακολούθησαν και δύο χρόνια στην ομάδα του Φίλιππου Σταυροδρομίου.

Στη συνέχεια, το 2021, διετέλεσε προπονητής στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα του Γιούχτα από όπου και αποχώρησε πρόσφατα.

Ο Αλέξανδρος Κουτίδης, στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα με την ιστορία και την κουλτούρα του Εργοτέλη, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τον τρόπο που με καλωσόρισαν. Υπάρχει μια κληρονομιά μεγάλης και ποιοτικής προσπάθειας που έχει ήδη γίνει φέτος, την οποία θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε."

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία από τ Δαμιανό. Από όπου πέρασε κ από τον ΠΑΟΚ Δαμιανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι από το 2014 που αλλά από το 1964 αυτή η αναγέννηση βγάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές κ προπονητές Μ χιλιάδες παιδιά σ ακαδημίες.γιατι να μην μπορεί και σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπροβο ρε φιλε καθηγητης κ προπονητης κ μεταπτυχιακα κ διδακτορικο απο οτι ξερω κ ουεφα τ να πω; μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365