Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Η τρίτη μεταγραφή της Νίκης Καλής έρχεται από την συμπρωτεύουσα

Η τρίτη μεταγραφή της Νίκης Καλής έρχεται από την συμπρωτεύουσα 

Την τρίτη της μεταγραφική ενίσχυση για την χειμερινή μεταγραφική σεζόν έκανε η Νίκη Καλής που ανακοίνωσε την μεταγραφή του 21χρονου μέσου Λευτέρη Αναστασιάδη από την ΑΕ Πυλαίας, ομάδα Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα της Μενηίδας ενισχύεται με έναν ακόμη αξιόλογο παίκτη και στέλνει το μύνημα ότι δεν την ενδιαφέρει μόνο η άνοδος, αλλά η κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Κατηγορία. 

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται και στο προσκήνιο βρίσκεται η απόκτηση τερματοφύλακα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365