Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Αναταράξεις στη «νύχτα» μετά την δολοφονία Ζαμπούνη - Με χειρουργικές κινήσεις οι εκτελεστές

Αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα» συμβόλαια θανάτου

Αναταράξεις στον κόσμο της νύχτας αναμένεται να προκληθούν από την άργια εκτέλεση του Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.


Αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα από τα «ακριβότερα» συμβόλαια θανάτου το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει «ανακατατάξεις» στον κόσμο της νύχτας, και αναζητούν το άτομο το οποίο έδωσε την εντολή για να εκτελεστεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο.


Οι Αρχές, όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης (16/1) η εκπομπή Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» συσχετίζουν τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη με εκείνη που είχε γίνει στον Γέρακα τον Ιούνιο του 2022 με θύμα έναν 40χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.


Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ τα κινητά του θύματος και τα όπλα των δραστών


Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στα κινητά τηλέφωνα του Ζαμπούνη που περιμένουν να «μιλήσουν», τα όπλα των εκτελεστών αλλά και τα όπλα που είχε μαζί του ο 44χρονος.


Ειδικότερα, θέλουν να δουν εάν έχουν χρησιμοποιηθεί τα ίδια όπλα σε κάποια άλλη επίθεση.


Τα κινητά τηλέφωνα του θύματος βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και ήδη έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην αστυνομία λόγω των ονομάτων με τους οποίους μιλούσε το θύμα.


Χειρουργικές κινήσεις


Κλιμάκια της ΕΛΑΣ εξετάζουν εξονυχιστικά το βίντεο της δολοφονίας. Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε με βάση το βίντεο οι δολοφόνοι ήταν επαγγελματίες και πήραν όλα τα μέτρα προστασίας. Δεν έκαναν πίσω παρότι γνώριζαν ότι το βενζινάδικο ήταν γεμάτο από κάμερες ασφαλείας.


Τον πλησίασαν με μάσκα, σκούφο, μαύρα ρούχα και γάντια. Δεν ήθελαν να δώσουν κανένα «δικαίωμα» αναγνώρισης σε αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365