Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Ενίσχυση στον άσο ο ΑΣ Σεβαστιανών

Ενίσχυση στον άσο ο ΑΣ Σεβαστιανών

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Γαϊτανίδη ανακοίνωσε ο ΑΣ Σεβαστιανών και ενισχύθηκε στην νευραλγική θέση «ένα», με έναν έμπειρο πορτιέρο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣ έρχεται από τον Ν. Πυρσό Πετριάς και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ημαθίας και της Πέλλας.


Η ανακοίνωση του ΑΣ Σεβαστιανών αναφέρει:

«Με χαρά καλωσοριζουμε τον Γιάννη Γαϊτανιδη στην ομάδα μας. 

Το μεταγραφικό μας αποκτημα θα προσθέσει ποιότητα για την ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα! 

Η εμπειρία του είναι επίσης μεγάλη, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες όπως ο Άτλας Ζερβοχωρίου, ο ΑΣ Ειρηνούπολης, ο Κεραυνός Επισκοπής, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, ο ΠΑΣ Λευκάδια, η Ένωση Αποστόλου Παύλου, ο Φίλιππος Σταυροδρομίου, ο Ηρακλής Άσπρου και ο Νέος Πυρσός Πετριάς.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην οικογένεια των Σεβαστιανών !»

4 σχόλια:

  1. Καλά αυτός στην πετριά δεν είχε κλείσει??πως πήγε και Σεβάστειανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως μικρός (κάτω των 20) θα παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δόξα τον θεο μικρούς κάτω των 20 στα Σεβαστιανα έχουν πολλους, που αποτελούν και τον βασικό κορμό της ομάδας και στην Α1, α και όλοι από το χωριό

      Διαγραφή
  3. Εσυ που μιλάς περί ηλικίας θα ήθελες πολύ να κλωτσά σ το τόπι γτ μου ακούγεσαι κ στάνταρ πρέπει να σαι μεγάλος μυρωδιάς
    Όσο για σένα που αναρωτιέσαι που παίζει τώρα ΝΑΙ πήγε ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΑ γτ οι φίλτατοι της γειτονικής πετριας του ζήτησαν 300 ευρω κ τα πήραν ……..πιστεύω τώρα να σου έλυσα την απορία οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365