Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Greek Mafia: Εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου για αντίποινα και σκότωσαν λάθος άνθρωπο!

Νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia.


Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο ξημερώματα Κυριακής και το δακτυλικό αποτύπωμα που βρέθηκε πάνω στη μηχανή μετά από τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στην αυλή του σπιτιού του στα Σκούρτα Βοιωτίας έλυσαν το παζλ και ξεκλείδωσαν την ταυτότητα των εκτελεστών της Greek mafia .


O αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, έκανε σήμερα μία αποκάλυψη σχετικά με μία εκτέλεση της Greek Mafia στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Απρίλιο του 2022 είχε δολοφονηθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ενώ δύο μήνες μετά δολοφονείται ένας επιχειρηματίας στον Γέρακα, που σχετιζόταν με εμπόριο καυσίμων.


Αναφορικά με την εκτέλεση στον Γέρακα, οι αστυνομικοί τότε είχαν σχηματίσει την εντύπωση ότι είχε γίνει σαν εκδικητική ενέργεια, καθώς οι εκτελεστές πίστευαν ότι ο δολοφονηθέντας σχετιζόταν με την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου.


Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα, εκτιμάται ότι η εκτέλεση του επιχειρηματία στον Γέρακα είχε γίνει κατά λάθος. Στην δικογραφία επίσης περιλαμβάνεται και ένας διάλογος μεταξύ των μελών της Greek Mafia που αναφέρει ο ένας εξ αυτών χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει πολύ να σκοτώνω και χωρίς να σκοτώνω δεν έχει νόημα η ζωή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365