Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αποχώρηση προπονητή στην Α1

Αποχώρηση προπονητή στην Α1

Αποχώρησε ο Λεωνίδας Μπίλης από την Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, καθώς δέχθηκε δελεαστική πρόταση από ιστορική ομάδα όμορου Νομού και πλέον αποτελεί οριστικό παρελθόν από τους Λύκους.

Ο Κατερινιώτης προπονητής που έχει φάει τους πάγκους με το κουτάλι, καθώς έχει δουλέψει σε ιστορικές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά για κάποιο διάστημα βρέθηκε και στο τεχνικό team του ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί αύριο από την νέα του ομάδα.

Γεννημένος και μαθημένος στις προκλήσεις ο έμπειρος τεχνικός, καθώς του αρέσουν τα δύσκολα πιάνει δουλειά από αύριο σε έναν ιστορικό σύλλογο που μπορεί να αγωνίζεται τώρα στα τοπικά πρωταθλήματα, ωστόσο έχει μεγάλη πορεία και συμμετοχή τόσο στο πρωτάθλημα της SL2, όσο και στην Γ’ Εθνική.


6 σχόλια:

  1. Αχχχ Σαμαρα θα λέτε εκεί στο λυκοστομο και θα κλαίτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραϊανός Μπουτσαβιώτης20 Φεβρουαρίου 2024 στις 11:51 μ.μ.

    Αιγινιακό πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν σας άρεσε το πρωταθλημα πέρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακούγεται στην Αθήνα ότι φίλαθλοι σε έναν Νομό της Βόρειας ελλάδας σχολιάζουν τους προπονητές χωρίς οι ίδιοι να έχουν περάσει απο κάποιο σεμινάριο.Αληθεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία κώουτς ευχόμαστε να πετύχεις τον στόχο σου στον Αιγινιακό….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365