Σε κατάσταση σοκ παραμένει η γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας στην οποία ο 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν και τη σύζυγο του δράστη ως συνεργό στην ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το φονικό το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος.
Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στην πράξη του επειδή ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ο γιος του, όμως, που είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα, διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με μια κατάθεση που πήραν οι αστυνομικοί, υπάρχει μαρτυρία ότι η γυναίκα του 69χρονου την ώρα που είδε τον γαμπρό της φώναζε από το θυροτηλέφωνο στον δράστη σύζυγό της: «Ρίξτου ρίξτου».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365