Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 4/2 Κριός 

Το αυθόρμητο πνεύμα σου εκλιπαρεί να απελευθερωθεί! Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα τολμηρό βήμα για να δεις τι σου φέρνει ένα υπολογισμένο ρίσκο.
Πρόσεξε όμως, γιατί η ανυπομονησία και η ορμητικότητά σου θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Αν δεν ηρεμήσεις, ίσως χρειαστεί να απολογηθείς για τον άμεσο τρόπο σου ή τα άστοχα λόγια σου.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η Σελήνη ενισχύει μια λαμπρή, σαγηνευτική ατμόσφαιρα στον κόσμο σου τώρα, γι’ αυτό λάβε υπόψη τον σημαντικό αντίκτυπο των ενεργειών σου.
Ο Κρόνος σαν αυστηρός γονέας, διασφαλίζει ότι δεν θα περάσεις κάποια όρια για τα οποία μπορεί να μετανιώσεις. Την προσωπική σου ζωή μπορεί να την παρακολουθούν οι άλλοι, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρείς μια σταθερή πολιτική απορρήτου.

ζώδια σήμερα 04/02 Κυριακή δίδυμοι

Θα ανάψει μια παθιασμένη φλόγα στη σχέση σου. Η Σελήνη φωτίζει συνεργασίες και δεσμεύσεις, προσφέροντας μια ενδελεχή εξέταση σε μια συγκεκριμένη σχέση. Ο Κρόνος όμως σε ωθεί να εστιάσεις στο μέλλον και να αφήσεις τον έλεγχο για να βιώσεις περισσότερη ευτυχία και ανάπτυξη σ’ αυτόν τον δεσμό. Κάνε το και δες πόσο εύκολα μαζί με το ταίρι σου, αγκαλιάζετε τη «δύναμη των δύο».

ζώδια σήμερα καρκίνος

Το σύμπαν παραμένει πρόθυμο να σε ωθήσει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όμως με το ζευγάρωμα της Σελήνης και του Κρόνου, θα χρειαστεί να δημιουργήσεις μόνιμες συνήθειες και να μην υποκύψεις σε γρήγορες διορθώσεις. Το ταξίδι σου προς την βελτίωση του εαυτού σου, μπορεί να φαίνεται προκλητικό στην αρχή. Ωστόσο, μόλις το ξεκινήσεις θα σου γίνει δεύτερη συνήθεια. Δοκίμασε και θα δεις.

ζώδια σήμερα λέων

Μοιράσου με κέφι τις ιδέες σου! Μόλις όμως αποκαλύψεις τις δημιουργίες του μυαλού σου, ξεκαθάρισε πως είσαι υπεύθυνη για την πραγματοποίησή τους. Με άλλα λόγια, δεν μπορείς απλά να προσφέρεις μια μεγάλη αποκάλυψη και μετά να δίνεις στους άλλους τη σκυτάλη για να την υλοποιήσουν. Αν συμφωνούν με τις ιδέες ή το σχέδιό σου, τότε θα πρέπει να αποδεχτούν ότι είσαι αυτή που διευθύνει. 

ζώδια σήμερα παρθένος

Ο αυστηρός Κρόνος επηρεάζει τις σχέσεις και καθώς συνδέεται με τη Σελήνη, οι στενές σχέσεις θα υποβληθούν σ’ ένα σύννεφο σοβαρότητας. Αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει παράλληλα το σκηνικό για μια εγκάρδια συζήτηση. Είτε βάζεις κάποια όρια είτε ζητάς συγγνώμη, οτιδήποτε συζητηθεί ή συμφωνηθεί θα βασίζεται στη λογική – και στο γεγονός πως βρίσκεστε και οι δύο στην ίδια σελίδα.

ζώδια σήμερα 04/02 Κυριακή ζυγός

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, έχουν κάτι κοινό – και τα δύο πρέπει να τα κερδίσεις. Μάλλον είσαι πρόθυμη να δείξεις και να υπενθυμίσεις στους άλλους για ποιο λόγο μπορούν να σε εμπιστευτούν. Ωστόσο δεν έχεις άδικο αν περιμένεις μια παρόμοια προσπάθεια σε αντάλλαγμα από τους άλλους. Η διατήρηση ενός προστατευτικού ορίου μπορεί να είναι προς το συμφέρον σου μέχρι να δημιουργηθεί εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα.. και σε τουλάχιστον ένα άτομο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι οικονομικοί περιορισμοί μπορεί να σε απογοητεύσουν αυτή τη στιγμή. Αν ονειρεύεσαι ένα ακριβό αντικείμενο, δεν βλέπεις κανέναν λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να το απολαύσεις. Όμως η Σελήνη και ο Κρόνος σου υπενθυμίζουν πως πρέπει να σφίξεις λίγο το ζωνάρι στα οικονομικά σου. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάψεις να κάνεις αγορές… αλλά πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσγειωμένη και λογική σχετικά με το πού πηγαίνουν τα μετρητά σου.

ζώδια σήμερα τοξότης

Συχνά ακούς να σου λένε πως προτρέχεις, επειδή πιστεύουν πως είσαι υπερβολικά αποφασισμένη ή επικεντρωμένη σε έναν συγκεκριμένο προορισμό και όχι στο ταξίδι. Μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη που προσπαθείς να κατανοήσεις και να εφαρμόσεις έναν όγκο πληροφοριών τώρα. Ωστόσο, το σύμπαν θέλει να σου υπενθυμίσει πως μια αργή και σταθερή προσέγγιση, θα είναι πολύ καλύτερη για να φτάσεις εκεί που θέλεις να πας. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η ζωή θα αποκτήσει μια πιο αργή, πιθανώς πιο ονειρική ατμόσφαιρα τώρα! Κι αυτό μπορεί να σου ταιριάζει μια χαρά, ειδικά αν μπορείς να απολαύσεις ένα ήπιο ξεκίνημα της ημέρας και να προγραμματίσεις εργασίες που απαιτούν πολλή πνευματική και σωματική προσπάθεια. Αν έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα νιώσεις υπέροχα!

ζώδια σήμερα 04/02 Κυριακή υδροχόος

Με την άφθονη ενέργεια που στοχεύει στη συνεργασία, το να το κάνεις κάτι μόνη σου, δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Έχεις όμως δίκιο να είσαι επιλεκτική με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι διατεθειμένη να καταβάλεις προσπάθεια, τότε θα ανακαλύψεις πως με έναν ομοϊδεάτη, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Η ανάμειξη των ταλέντων σας, θα έχει σαν αποτέλεσμα να πετύχετε κάτι καλύτερο από ό,τι αν κάποιος από τους δυο σας το επιδίωκε μόνος του.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα αντιμετωπίσεις περισσότερα εμπόδια και παρακάμψεις σχετικά με μια φιλοδοξία σου σήμερα. Όμως αυτά δεν εμφανίζονται για να σε επιβραδύνουν. Το σύμπαν τα τοποθετεί ώστε να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσεις την πολύτιμη ενέργεια και να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Η γραμμή τερματισμού δεν έχει μετακινηθεί. Αντίθετα, θα σε βοηθήσει να βρεις έναν πιο λογικό κι αποδοτικό τρόπο για να φτάσεις εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365