Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ήταν Πρίγκιπας και στον Άγρα

Ήταν Πρίγκιπας και στον Άγρα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 ο πρωτοπόρος Απλόλλων 1960 Κρ. Βρύσης, που επικράτησε με σκορ 4-1 εκτός έδρας του Άρη Νησίου, στο γήπεδο του Άγρα.

Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, που άρεσε στους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Το πρώτος μέρος κύλησε με καλό ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια γλυκερής υπεροχή και χωρίς τις μεγάλες φάσεις, ωστόσο κατάφεραν να σκοράρουν ακριβώς με την συμπλήρωση του ημιώρου, ο Μαγγίζης άνοιξε το σκορ στο 30’ γράφοντας το 0-1 για τον Απόλλωνα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι απάντησαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 48’, όταν ο Πούπης έγραψε το 1-1 για τους κίτρινους.

Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε περισσότερο ενδιαφέρον και στο 79’ οι φιλοξενούμενοι που ανέβασαν στροφές και έψαχναν το γκολ, πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ και πάλι με τον Μαγγίζη, που έγραψε το 1-2 για τον Απόλλωνα, οι γηπεδούχοι έκαναν και δύο αναγκαστικές  αλλαγές και η νίκη των φιλοξενουμένων κλείδωσε στο 85’ όταν έγινε το 1-3 από τον Γιαλαμούδη, ενώ πήρε διαστάσεις θριάμβου στο 90’ όταν έγινε το 1-4 από τον νεοεισελθόντα Σκαπεπρδα.

 Άριστοι ήταν οι διαιτητές κ.κ Σιδηρόπουλος, Αρέστης, Αλατζάς.

Συνθέσεις:

Άρης: (Αντώνης Σαπουντζής) 

Βαλαβάνης, Μαυρόπουλος, (67’ Λάσκος), Γεωργίου, Ουζούνης, (70’ Σαββίδης), Πούπης, Μπέσιος, (25’ Κόκλης), Κιόρτσης Α., Καραουλάνης, Γκέσιος, Κιόρτσης Π., Γκίνης.


Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης)

Δομουχτσίδης, Γιαλαμούδης, Τσιρακίδης, Μαγγίζης, Γαβριηλίδης, (77’ Πλατσιώτας), Καράμπελας, Τζήμας, (85’ Τσερρίκου), Χατζηαλεξιάδης, Πρασσάς, (89’ Σκαπέρδας), Παπαδόπουλος, Ταουσάνης.

10 σχόλια:

  1. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!!!!
    Ενταξει ειμαστε;ενταξει ειμαστε!
    Για ελα Ακριτααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα παιχνιδάκι μας,όλη σας η ζωή...

      Διαγραφή
    2. Το καλσόν πρόσεχε. Χωριό ήσουν, χωριό θα είσαι με τέτοια νοοτροπία.

      Διαγραφή
    3. Ρουφεννννννννννννννννννν

      Διαγραφή
  2. Λέω εγώ τώρα ως ουδέτερος. Ευκαιρία μετά από χρόνια, ο Απόλλων η οποιοδήποτε Απόλλων πρωταθλητής, να βγει στην Γ.
    Έτσι όπως ορισμένοι καφροι λένε κλπ, το ματς Απόλλων- Ακρίτας έχει δυνατά μαρκαρίσματα, κόκκινες, φασαρίες κ.ο.κ.
    Τελικό σκορ 5-0 η 6-0 υπέρ του Απόλλων και οι γηπεδούχοι χάνουν για 4-5 μήνες δύο πρωτοκλασάτους παίκτες οι οποίοι θα δούνε τα μπαράζ ως φίλαθλοι.
    Παρακαλώ δεν άκουσα!! Τι είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχααχαχ,αμα θελεις σου δινω ρακετα για πινκ πονγκ δωρεαν,στην κανω δωροοοο....

      Διαγραφή
  3. Αλλη δουλειά δεν έχετε και ασχολείστε με μικρότητες?
    Αν κάθεται κάθε ομάδα και ακούει και επηρεάζεται από τον κάθε καφρο φίλαθλο τότε όλα τα παιχνίδια από champions league μέχρι β τοπικό θα τελείωναν με 10 κόκκινες. Εκτός αν γίνει επίσημα από ομάδα..Μην τρελαίνεστε, παίξτε μπαλίτσα όμορφα και ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει από που και ως που υπάρχει αυτή η ένταση με την σωσανδρα …είναι μια ομάδα που προσπαθεί να εδραιωθεί στην Α1..Ποτε δεν δήλωσε ότι θα μπορέσει να πάρει πρωτάθλημα η να πάει στα μπαράζ και να μην ξεφτιλιστεί τρώγοντας 5-6 γκολ σε κάθε ματς …κάνει μια καλή χρονια μπράβο στα παιδιά μέχρι εκεί…θα ήταν πιο σπουδαίο αν πήγαιναν να πάρουν το κύπελλο…καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:43 Είναι 2-3 παιδάκια(13-14χρονών) απο κρύα βρύση,που ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν τον ΆΣΣΟ στην Σωσάνδρα,και απο τότε μας έχουν πρήξει ελάτε και ελάτε!!αυτό είναι όλο..καμία ένταση και κανένα πρόβλημα, με την ομάδα και γενικότερα την κρύα βρύση!!!.Όσο για αυτό με τα μπαράζ που λές δείχνει οτι είσαι λίγο μυρωδίας στο ποδόσφαιρο και το λεώ καλοπροαίρετα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω!!

      Διαγραφή
    2. Λες κάποιον μυρωδια αλλα δεν τον προσβαλεις;
      Επισης αυτο που λες οτι εχουν 2-3 14χρονοι επειδη εχασαν το πρωτο ματς δεν ισχυει.
      Ναι χασαμε και;ειχαμε να χασουμε 2 χρονια προφανως καποιος θα μας κερδιζε
      Κερδισατε εσεις και νομιζατε οτι γινατε πρωταθλητες και οτι σας αδικουν
      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365