Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους Λύκους ο Λεωνίδας Μπίλης

Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους Λύκους ο Λεωνίδας Μπίλης

Στην σημερινή προπόνηση μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Λεωνίδας Μπίλης αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε, την διοίκηση και τους παίκτες για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους και ευχήθηκε τα καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την τεράστια συμπαράσταση του Γιώργου Ουρτζάνη.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Λεωνίδα Μπίλη, παρακάτω:

«Εύχομαι ολόψυχα στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου καλή συνέχεια και στους ποδοσφαιριστές μου να εχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρήστο Ρίζο, αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης, για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν ψηλά την ομάδα που αποτελεί για μένα ένα πολιτιστικό αθλητικό και πνευματικό κύτταρο στην επαρχία της Αλμωπίας. Ιδιαίτερα μνεία θέλω να κάνω στο μεγαλύτερο συμπαραστάτη της ομάδας τον Γιώργο Ουρτζάνη, πραγματικό αρωγό του ποδοσφαίρου και έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια αξεπέραστη για το περιβάλλον του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας μας. Εγώ από τη πλευρά μου μαζί με τους παίχτες μας προσπαθήσαμε άοκνα να κρατήσουμε αυτό το λάβαρο της ομάδας ψηλά στο ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας. Μπροστά μου έχω πάλι μια δύσκολη πρόκληση μια δύσκολη αποστολή όπως όμως έχω συνηθίσει στα 25 χρόνια μιας σκληρής επαγγελματικής καριέρας σαν επαγγελματίας προπονητής.

Με τιμή Λεωνίδας Μπίλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365