Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 25/2 Κριός 

Θα έχεις αυξημένο ενθουσιασμό και αισιοδοξία σήμερα. Θα θέσεις νέους μεγαλόπνοους στόχους, ενώ γενικότερα θα είσαι της θεωρίας και όχι της πράξης αφού θα έχεις τεμπέλικη διάθεση.
Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, αν εργάζεσαι σήμερα θα έχεις ευχάριστα διαλείμματα και εκπλήξεις που θα σε βγάλουν από την μονοτονία και θα σου δώσουν χώρο και χρόνο να αναπνεύσεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η Σελήνη συνδέεται με τον Ουρανό στο ζώδιό σου για να ταρακουνήσει την ερωτική σου ζωή και τον τρόπο που απολαμβάνεις ξεχωριστές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους.
Αν είσαι ελεύθερη, μην εκπλαγείς αν σε ελκύει κάποιος που απέχει κατά πολύ από τα συνηθισμένα σου πρότυπα. Έχεις πολλή καλή διάθεση σήμερα… και θα φλερτάρεις ή θα απολαύσεις τα καλύτερα πράγματα της ζωής.

ζώδια σήμερα 25/02 Κυριακή δίδυμοι

Θα σε κουράσουν σήμερα οι βαρετές ή επιφανειακές συζητήσεις. Όποιος πιστεύει πως θα ήσουν πρόθυμη να συμμετάσχεις σ’ αυτές, μάλλον δεν σε γνωρίζει καλά. Αν περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που είναι βαρετοί και χωρίς χιούμορ… αναζήτησε άτομα που είναι πρόθυμα να εξερευνήσουν… ουσιαστικά κι ενδιαφέροντα θέματα.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν λαχταράς να έρθεις σε επαφή με κόσμο, τότε ακολούθησε τη δική σου ατζέντα σήμερα. Η ιδέα σου για διασκέδαση μπορεί να φαίνεται περίεργη και παράξενη στα μάτια των άλλων, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον Ουρανό. Όποιος θέλει να απομακρυνθεί από τα συνηθισμένα μονοπάτια της διασκέδασης είναι πιθανώς ευπρόσδεκτος να σε ακολουθήσει. Όποιος όμως πιστεύει πως είσαι πολύ τολμηρή ή υπερβολική, μπορεί να παραμείνει στην ασφαλή ζώνη άνεσής του.

ζώδια σήμερα λέων

Θα έχεις αρκετά καλή διάθεση σήμερα. Μπορεί να είσαι υπεραισιόδοξη για μια συνεργασία ή μια νέα ερωτική γνωριμία, αλλά καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι γιατί το κλίμα της ημέρας… είναι «ότι να’ ναι». Δεν προσφέρεται η ημέρα για σημαντικές αποφάσεις ή σημαντικές εργασίες, αντίθετα προσφέρεται για να κάνεις οτιδήποτε σε ευχαριστεί.

ζώδια σήμερα παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό δεν θα βοηθήσει να παραμείνεις συγκεντρωμένη στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα έχεις έλλειψη αυτοπειθαρχίας, θα κάνεις λάθη από επιπολαιότητα και θα θελήσεις να ξεφύγεις από υποθέσεις ρουτίνας. Πολύ περισσότερο που με την Σελήνη στο ζώδιο σου θα επιθυμείς να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου. Αν εργάζεσαι, δεν αποκλείεται να προκύψει κάποιο φλερτ – και από την τεμπελιά σου, να τα φορτώσεις όλα στον κόκορα.

ζώδια σήμερα 25/02 Κυριακή ζυγός

Είσαι ιδιαίτερα ρομαντική και θέλεις να ασχολείσαι μόνο με δημιουργικά πράγματα. Ωστόσο σήμερα δεν θα έχεις καμία όρεξη για δουλειά ή οτιδήποτε καταπιέζει τις ελευθερίες σου. Θα έχεις μια τάση για ανεξαρτησία, κι επιπολαιότητες ακόμη και στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό απέφυγε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσεις. Επίσης καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις χρήματα. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θα περάσεις ευχάριστα με τους δικούς σου σήμερα. Θα είσαι αρκετά γαλαντόμα με ανθρώπους που θεωρείς οικείους και μπορεί να κάνεις κάποια έξοδα για το σπίτι προκειμένου να ανανεώσεις το χώρο σου. Όπως και να έχει καλό είναι να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μη βασιστείς σε λόγια και υποσχέσεις που μελλοντικά δεν θα τηρηθούν – και που δόθηκαν προς χάριν της ηρεμίας και της καλής πρόθεσης. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Σήμερα θα μιλάς ακατάπαυστα, θα είσαι αρκετά επιφανειακή, υπέρμετρα αισιόδοξη και ενδέχεται να το παρακάνεις με το χιούμορ και τα κακόγουστα αστεία. Θα έχεις ροπή στο κουτσομπολιό όχι από κακή πρόθεση, αλλά επειδή δεν θα μπορείς να διακρίνεις τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να κάνεις λάθη στον εργασιακό σου χώρο, γι’ αυτό απόφυγε να αναλάβεις κοπιαστικές ή σημαντικές εργασίες για να μην εκτεθείς.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ημέρα σπατάλης η σημερινή και ροπής προς την καλοπέραση. Υπερβολικές αγορές ψώνια αχρείαστα, δώρα και κουβαρνταλίκια. Όμως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ρίσκα… και η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσπαθήσεις να σταθεροποιήσεις ή να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, δεν θα έχεις καμία αυτοπειθαρχία. Δεν θα έχεις κανένα μέτρο και συναίσθηση, ειδικά αφού νιώθεις πως αξίζεις λίγη παραπάνω διασκέδαση.

ζώδια σήμερα 25/02 Κυριακή υδροχόος

Η «καλύτερή» σου θα είναι σήμερα, αν καταφέρεις να μείνεις στο σπίτι σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να κάνεις ότι τραβά η όρεξη σου. Ακόμη και αν σε πιέζουν κάποιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, θα τις αντιμετωπίσεις αδιάφορα. Θα είσαι αρκετά ευδιάθετη, αισιόδοξη, ενθουσιώδης αλλά και υπερόπτης και εγωίστρια με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να καλέσεις κόσμο να διασκεδάσετε παρέα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα τρυφερή με ανθρώπους που χρειάζονται στήριξη και θα δίνεις υποσχέσεις που μόλις σου περάσει ο ενθουσιασμός, θα τις έχεις ξεχάσει. Βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο να εκδηλώσεις τα φιλάνθρωπα συναισθήματα σου και να σε εκμεταλλευτούν. Πρόσεξε από επιπολαιότητα μην προδώσεις μυστικά άλλων και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε, γιατί η κρίση σου θα είναι «αλλού γι’ αλλού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365