Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Νεκρές δύο μοναχές σε μοναστήρι, πώς τις εντόπισαν

Πως τις εντόπισαν

Νέες πληροφορίες για την τραγωδία που σημειώθηκε στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στο Υψηλάντη Αλιάρτου στη Βοιωτία, με τις δύο μοναχές που εντοπίστηκαν νεκρές, μετά από φωτιά.

Πιο αναλυτικά, η μία έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί όπου ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη, που διέμενε σε διπλανό, κατέληξε ενδεχομένως από τις αναθυμιάσεις.


Όπως αναφέρει το TV Star, οι δύο γυναίκες δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις δύο τελευταίες ημέρες, ενώ πιστοί που επισκέπτονταν συχνά το μοναστήρι ανησύχησαν, καθώς δεν απαντούσαν στις επίμονες κλήσεις τους.


Στη συνέχεια, ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων Γιώργο Αραπίτσα, ο οποίος, συνοδεία αστυνομικών, έσπευσε στο μοναστήρι, το οποίο βρίσκεται στα 700 μέτρα υψόμετρο.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και έπρεπε να καλέσουν κλειδαρά για να μπουν μέσα και όταν μπήκαν μέσα, τότε, αντίκρισαν τις σορούς των μοναχών.


Σύμφωνα με το TV Star, οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν νεκρές σε δωμάτιο, δίπλα από τη σόμπα.


Τις τελευταίες ημέρες το μοναστήρι είχε αποκλειστεί λόγω του χιονιού.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365