Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 22/2 Κριός 

Βάλε όρια στην ανιδιοτέλειά σου σήμερα, ειδικά αν οι προσπάθειές σου να διατηρήσεις την ειρήνη, ωφελούν περισσότερο τους άλλους παρά εσένα. Αν διαφωνείς με κάτι.. μίλα. Η αντιπαράθεση μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση που θα σας ωφελήσει όλους.
Η διατήρηση ή η αποκατάσταση της ισορροπίας δεν είναι εξ ολοκλήρου δική σου ευθύνη. Η ιδέα σου για μια λύση, μπορεί να είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η ευαισθησία και η συμπόνοια που ενθαρρύνεσαι να δείξεις σήμερα, μπορεί να είναι πιο ισχυρή από όσο νομίζεις. Ρίξε μια ματιά στους δυστυχισμένους συναδέλφους, φίλους ή όποιον βρίσκεται στο στόχαστρο σου, που θέλει έναν ώμο ν’ ακουμπήσει ή να κλάψει.
Προσπάθησε να «διαβάσεις» ανάμεσα στις γραμμές αυτά που λέει κάποιος. Όλα αυτά είναι πράγματα, από τα οποία αποτελείται το καλό κάρμα.

ζώδια σήμερα 21/02 Τετάρτη δίδυμοι

Το ίδιο παλιό επαναλαμβανόμενο μοτίβο δεν θα βοηθήσει σήμερα. Υποστηρίζεσαι σθεναρά απ’ τα αστέρια για να σκεφτείς πρωτότυπα… ό,τι αφορά θέματα της καθημερινής σου ρουτίνας. Εξερεύνησε τα αχαρτογράφητα μέρη της πόλης ή ασχολήσου με κάτι ενδιαφέρον μετά τη δουλειά. Η κοσμική «παλέτα» είναι δική σου για να ζωγραφίσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς. Απελευθερώσου από τα καθιερωμένα, κουραστικά μοτίβα. Λίγη επανάσταση θα σου κάνει καλό!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Αν πρόκειται να ασκήσεις βέτο σε μια ιδέα επειδή δεν είναι «λογική», καλύτερα συγκρατήσου! Να ξέρεις πως δεν είναι όλα όπως φαίνονται, ειδικά όταν η καρδιά σου έχει διαφορετικές ιδέες από το μυαλό σου. Εμπιστεύσου λοιπόν τα ένστικτά σου και άφησέ τα να σε καθοδηγήσουν. Αυτό που νιώθεις εσύ για κάποιον ή κάτι, είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που λέει η λογική σου.

ζώδια σήμερα λέων

Η φροντίδα του εαυτού σου ανεβαίνει στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Πρόσεξε όμως τον ύπουλο Πλούτωνα, που δημιουργεί εντάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Κάποιος – πιθανώς το ταίρι σου – μπορεί να θέλει να παρατήσεις σήμερα το γυμναστήριο, το spa ή ό,τι άλλο έχεις προγραμματίσει να κάνεις, για να εστιάσεις αποκλειστικά σ’ αυτόν. Όμως μην υποχωρήσεις. Η αγάπη για τον εαυτό σου, πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη.

ζώδια σήμερα παρθένος

Ο πειρασμός θέλει να του πεις ΝΑΙ τώρα – όχι να του αντισταθείς. Φρόντισε μόνο να μην είσαι ανυπόμονη. Κάνε το τολμηρό βήμα μόνο όταν είσαι οπλισμένη με εξακριβωμένες πληροφορίες που μπορεί να μην τις έχεις συγκεντρώσει ακόμη. Οι κρυφές ρήτρες μπορεί να είναι πρόβλημα.. και αν ο ενθουσιασμός υπερισχύσει της υπομονής σου, θα εύχεσαι αργότερα να ήσουν περισσότερο προσεκτική. Γι’ αυτό φρόντισε πρώτα να έχεις όλες τις πληροφορίες… και παίρνεις αποφάσεις αργότερα.

ζώδια σήμερα 21/02 Τετάρτη ζυγός

Μια ομαδική δραστηριότητα είναι στο μυαλό σου, αλλά πριν «πέσεις με τα μούτρα» σε κάτι που αφορά φίλους ή συνεργάτες, επιβράδυνε και σκέψου λίγο. Κάτι που κάνεις φανερά ή δημόσια, μπορεί να επηρεάσει τη φήμη σου, γι’ αυτό κινήσου προσεκτικά. Αν ένας φίλος χρειάζεται τη βοήθειά σου, υποστήριξέ τον ιδιωτικά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φαρμακερές γλώσσες.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η παραγωγικότητά σου μπορεί να είναι άπιαστο όνειρο σήμερα, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι αντιμετωπίζεις κάτι μόνη σου, εντελώς άδικα. Πάρε μια ανάσα και ζήτα τη βοήθεια ενός συμπονετικού φίλου ή συναδέλφου. Μαζί, μπορείτε να σχεδιάσετε μια στρατηγική που θα αλλάξει τη μέρα σας. Και ίσως μ’ αυτό το άτομο καταλήξετε σε ένα σχέδιο που βελτιώνει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται κάτι μέχρι τώρα.

ζώδια σήμερα τοξότης

Μην υποτιμάς την αισιοδοξία και τις υπερβολικά θετικές απόψεις κάποιου, που μπορεί να σου φαίνονται αρκετά επιπόλαιες. Αντιθέτως, ρώτησε γιατί είναι τόσο σίγουρος γι’ αυτά που λέει. Υποστηρίζονται από κάποιο ιστορικό επιτυχίας; Άφησε τη φωτεινή του πλευρά να σε εκπλήξει! Οι συμβουλές του ή η σοφία του βάση των εμπειριών του, μπορεί να σου φανούν πολύτιμες αν του δώσεις μια ευκαιρία.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Νιώθεις πως βαδίζεις στην κόψη του ξυραφιού; Η Σελήνη και ο Πλούτωνας μπορούν να σε παρασύρουν σε κάτι φαινομενικά συναρπαστικό. Όμως αν υπήρχε κάποια στιγμή που έπρεπε να προσέξεις πριν πηδήξεις, είναι τώρα. Η αύξηση της επιφυλακτικότητάς σου, μπορεί να μειώσει τη συγκίνηση ή το μυστήριο, αλλά θα εξασφαλίσει ότι δεν θα κάνεις κάτι, για το οποίο θα μετανιώσεις αργότερα.

ζώδια σήμερα 21/02 Τετάρτη υδροχόος

Θα μπορούσες τώρα να βαδίζεις στην «πασαρέλα της αυτοπεποίθησης» – και ο κομπασμός σου είναι πιθανώς δικαιολογημένος. Το κοινό σου όμως ζητωκραυγάζει… ή ζηλεύει; Αναμφίβολα έχεις κερδίσει το χειροκρότημα, αλλά λίγη ταπεινοφροσύνη δεν θα σε βλάψει. Η Σελήνη και ο Πλούτωνας θα αφήσουν ελεύθερο το «τέρας με τα πράσινα μάτια» σε ό,τι αφορά τους άλλους τώρα. Κι αυτό λάβε το σοβαρά υπόψη!

ζώδια σήμερα ιχθύες

Διατηρείς το δικαίωμα να είσαι μυστηριώδης, γι’ αυτό μην αποκαλύπτεις κάθε προσωπική σου λεπτομέρεια. Μάλλον δεν γνωρίζεις πόσο αποκαλυπτικές μπορεί να είναι οι αναρτήσεις ή τα κείμενά σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό σκέψου πριν δημοσιεύσεις το παραμικρό. Φυσικά, τίποτα δεν σε εμποδίζει να ανοιχτείς σε όποιον εμπιστεύεσαι. Όμως οι υπόλοιποι, μπορούν να περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365