Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Έρχονται αποκαλύψεις για τον Όλιβερ στην Αράχωβα, για «πολιτική συγκάλυψη» μιλά η Πουλτίδου

«Η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει, αν δεν δικαιωθεί ο Όλιβερ»

Αποφασισμένη να «αποκαλύψει τι συνέβη με τον Όλιβερ στην Αράχωβα», δηλώνει στο Dnews, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου. Η ίδια θεωρεί δε ότι «υπάρχει πολιτική συγκάλυψη» στο θέμα και αναφέρει ότι την ερχόμενη Τρίτη, πρόκειται να καταθέσει τα στοιχεία που έχει, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


«Είμαστε εν αναμονή, φυσικά η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Η αστυνομία λέει ότι το ψάχνει, αλλά εμείς αμφιβάλλουμε ότι το ψάχνουν. Έχω δώσει κατάθεση από τις 22 Δεκεμβρίου. Έχω μιλήσει για συγκεκριμένο άτομο και έχω ζητήσει να καταθέσουν άνθρωποι και να ελεγχθούν πράγματα, που ποτέ δεν ελέγχθηκαν. Τα έχω στείλει και στον Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος έχει δώσει και τις σχετικές οδηγίες και έχει στείλει έγγραφα, να ερευνηθούν αυτά που έχω καταθέσει. Αλλά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα», αναφέρει στο Dnews και σημειώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη, θα επισκεφθεί, μαζί με τους δικηγόρους της υπόθεσης, την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.


«Δεν υπάρχουν πουθενά οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζώου. Ρωτάμε τι έχει συμβεί και δεν μας απαντά κανείς. Δεν υπάρχει τίποτα στον φάκελο. Μόνο το DNA του Όλιβερ, και αυτό δεν μπορούν να το εξετάσουν ούτε οι τεχνικοί σύμβουλοι, που έχουμε στην υπόθεση.


Έχουν βρει χίλιες δικαιολογίες. Εδώ κάτι συμβαίνει, φυσικά υπάρχει πολιτική συγκάλυψη του θέματος. Και συγκάλυψη από τις αρμόδιες αρχές. Οι αρχές έχουν πάρει εντολές άνωθεν. Το τμήμα ανθρωποκτονιών, πήγε στην Αράχωβα για να κλείσει την υπόθεση. Αν δεν προχωρήσει η ανάκριση, θα δώσω συνέντευξη και θα τα πω όλα δημόσια. Δεν πρόκειται να το αφήσω», καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Πουλτίδου.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365