Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο, δύο νεαροί νεκροί σε τροχαίο με μηχανή

Θύματα του τροχαίου ο 20χρονος Γιάννης και ο 21χρονος Γιώργος

Σοκαριστικό τροχαίο με θύματα δυο νεαρά παιδιά, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/2) στην Πάτρα.


Θύματα του τροχαίου ο 20χρονος Γιάννης και ο 21χρονος Γιώργος οι οποίοι έφυγαν στην άσφαλτο κινούμενη με την μηχανή τους στην Αρέθα.


Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία, όταν η μηχανή που επέβαιναν κινούμενη στην εθνική οδό στο ύψος της Αρέθα και με κατεύθυνση την Πάτρα έπεσε πάνω σε ΙΧ που ανέβαινε την οδό Αρέθα για να βγει στην Εθνική.


Η σύγκρουση της μηχανής με το ΙΧ ήταν σφοδρή, ενώ οι περαστικοί από το σημείο υπέστησαν σοκ αντικρύζοντας το σκληρό θέαμα.


Άμεσα στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο, έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβαν τους δυο νεαρούς χωρίς τις αισθήσεις τους.


Έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

2 σχόλια:

  1. Αγγελούδια να σας αναπαύσει ο θεός.πολυ κουράγιο να δίνει στις οικογένειες σας και στους φίλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πότε οι αρχές αυτής της χώρας θα σκοτώνουν τα παιδιά της, ως πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365